Sweet Thing Giveaway (2020) | Vrijkaartjes 2 x 2

Vanaf donderdag 22 oktober draait de nieuwste film – genaamd Sweet Thing – van indie filmmaker Alexandre Rockwell in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik in samenwerking met Herrie Film & TV een Sweet Thing Giveaway houden. Wil jij kans maken op 2 vrijkaartjes voor deze prachtige en uitdagende film? Lees dan zeker dit artikel verder, want 2 personen maken kans op 2 vrijkaartjes. Ik mag namelijk 2 x 2 vrijkaartjes weggeven!

Over Sweet Thing

Sweet Thing is de nieuwste film van de welbekende indie-regisseur Alexandre Rockwell (In the Soup). Sweet Thing ging in wereldpremière op het filmfestival van Berlijn en won daar een Kristallen Beer voor beste lange film.

Billie (gespeeld door de dochter van Alexandre Rockwell) en haar broertje Nico (gespeeld door de zoon van Alexandre Rockwell) wonen bij hun vader Adam (Will PattonRemember the Titans) in een armoedig een disfunctioneel bestaan. Adam is een alcoholist en geeft regelmatig toe aan de verleiding van alcohol. Dit zorgt voor veel tranen en pijn bij het gezin. De excentrieke moeder van de kinderen – genaamd Eve (gespeeld door de vrouw van Alexandre Rockwell) is er al jaren vandoor en heeft een toxische relatie met Beaux.

Beaux is ook een alcoholist, maar van een nog extremer soort. Als Adam gedwongen in de rehab verdwijnt, besluiten Billy en Nico ervandoor te gaan. Samen hun nieuwe vriend – en tevens ook emotionele wees – Malik reizen ze af naar Florida om bij Malik’s vader te gaan wonen.

Met dank aan Herrie Film & TV voor de samenwerking bij deze Sweet Thing Giveaway.

Sweet Thing Giveaway 2020
Actrice Lana Rockwell speelt zeer overtuigend in haar vaders film!

Stukje uit mijn Recensie

“…Zo krijgen we als kijker een soort fotografisch portret te zien van een disfunctioneel gezin die zo graag boven het alcoholgebruik van hun vader willen komen. Dit is een zeer aangrijpend portret waarbij je als kijker vaak geshockeerd en vol pijn toekijkt. Als kijker is de kans groot dat je een traantje zult wegpinken. Of dat je tegen de directe omgeving op dat moment zegt dat je er wat stof in je oog zit…”

Lees hier mijn volledige recensie!
Bekijk hier de officiële trailer van Sweet Thing.

Informatie Deelname Sweet Thing Giveaway

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Sweet Thing Giveaway

Als je mee wilt doen aan deze Sweet Thing Giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Allereerst moet je je volgen op mijn Instagram of Facebook-account. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor de Sweet Thing Giveaway.
  3. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor de Sweet Thing Giveaway tot 26 oktober 00:01. Ik zal op 26 of 27 oktober contact opnemen met de winnaars.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: