Tár Winactie | Gesloten

Vanaf 2 maart 2023 is de uitstekende dramafilm Tár in de Nederlandse bioscopen te zien. De film werd wereldwijd buitengewoon goed ontvangen door recensenten en bioscoopbezoekers. Daarnaast ontving Tár meerdere filmprijzen en nog meer nominaties. Om de bioscooprelease van Tár te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie houden voor de film. Met de Tár Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Tár. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Tár (2022)

Tár is een psychologische dramafilm uit 2022. Tár staat ook bekend onder zijn gestileerde titel TÁR. De film is geschreven en geregisseerd door Todd Field. De hoofdrol wordt gespeeld door Cate Blanchett. De actrice speelt de rol van Lydia Tár, een bekende dirigent die beschuldigd wordt van seksueel misbruik. De rest van de cast bestaat uit onder andere Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Allan Corduner en Mark Strong. Tár beleefde zijn wereldpremière tijdens het 79ste Filmfestival van Venetië. Daar won Blanchett de Coppa Volpi voor beste actrice.

Tár werd door de New York Film Critics Circle, de Los Angeles Film Critics Association, de London Film Critics’ Circle en de National Society of Film Critics verkozen tot Beste Film van het Jaar. Daarnaast werd de film door menig critici uitgeroepen tot de beste film van 2022. Bij de 80ste Golden Globe Awards was Tár genomineerd voor Beste film – Drama en won Blanchett de prijs voor Beste Actrice in een Film – Drama. Bij de 28ste Critics Choice Awards won Blanchett de prijs voor Beste Actrice en componist Hildur Guðnadóttir de prijs voor Beste Filmmuziek.

De film ontving ook nog meerdere nominaties bij de 95ste Academy Awards. Hierbij ontving de film onder andere Oscarnominaties voor beste film en beste originele scenario. Tár speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en draait om Lydia Tár. Ze wordt door velen gezien als een van de grootste levende componisten en dirigenten. Daarnaast is ze de eerste vrouwelijke chef-dirigent van een vooraanstaand Duits orkest ooit. De film onderzoekt de impact, de bestendigheid en de veranderende aard van macht in onze moderne wereld.

Bekijk hier de officiële trailer van Tár (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Tár Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Tár Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Tár Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Focus Features, Standard Film Company, EMJAG Productions en Universal Pictures Nederland.

Zo doe je mee aan de Tár Winactie

Je kunt je voor de Tár Winactie aanmelden tot en met 8 maart 2023. Om je aan te melden voor de Tár Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Tár Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.