Tarot Winactie | Gesloten

Op 2 mei 2024 brengen Sony Pictures Releasing en Universal Pictures International (UPI) de griezelige horrorfilm Tarot uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Tarot Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Tarot.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze angstaanjagende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Sony Pictures ReleasingUniversal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Tarot (2024)

Tarot is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2024. De film is geregisseerd door Spenser Cohen en Anna Halberg. Dit is hun speelfilm regiedebuut. De regisseurs schreven het scenario van de film samen met Nicholas Addams. Het scenario is gebaseerd op de roman Horrorscope. Deze roman komt uit 1992 en is geschreven door Nicholas Addams. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Jacob Batalon, Alana Boden, Humberly González, Olwen Fouéré, Wolfgang Novogratz, Harriet Slater, Adain Bradley, Avantika Vandanapu en Larsen Thompson.

De film heeft een speeltijd van 92 minuten. Het verhaal van Tarot start wanneer een groep overmoedige vrienden de heilige regel van tarotlezingen schendt. Ze gebruiken namelijk het spel kaarten van iemand anders. Hierdoor ontketenen ze ongemerkt een gruwelijk kwaad dat in de kaarten gevangen zat. Eén voor één komen ze oog in oog te staan met de dood. Ze moeten nu proberen te ontsnappen aan de noodlottige toekomst die in hun lezing is voorspeld. 

Bekijk hierboven de officiële trailer van Tarot (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Tarot Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Tarot Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. Tarot is namelijk een 16+ horrorfilm. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Tarot Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Sony Pictures Releasing, Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Screen Gems, Alloy Entertainment, Capstone Pictures en Ground Control.

Zo doe je mee aan de Tarot Winactie

Deze winactie voor de film Tarot is gesloten. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.