Teaser van Predator prequel ‘Prey’ nu te bekijken

Hulu heeft samen met 20th Century Studios de eerste teaser van Prey online vrijgelaten. De teaser heeft bekendgemaakt dat de film uit zal komen in augustus 2022. Prey is de nieuwste film uit de Predator-franchise en zal dienen als een prequel op de eerdere films. De nieuwe sci-fi actiefilm zal het verhaal laten plaatsvinden in de jaren 1700. Ben je benieuwd naar de eerste beelden van Prey en wil je meer te weten komen over de film? Lees dan snel dut artikel verder.

Over Prey (2022)

Prey volgt het personage Naru – een Comanche krijger die het opneemt tegen een Predator die de Aarde bezoekt. Naru moet haar stam beschermen tegen de buitenaardse dreiging. De hoofdrol wordt gespeeld door Amber Midthunder, die eerder al te zien was in de serie Legion. De rest van de cast bestaat uit onder andere Dane DiLiegro, Stormee Kipp, Stefany Mathias en Dakota Beavers.

De ontwikkeling van de film begon in het geheim terwijl Shane Blacks The Predator ook in productie was. Prey kwam in ontwikkeling toen 10 Cloverfield Lane regisseur Dane Trachtenberg franchise producent John Davis bezocht met het idee voor een nieuwe Predator-film. De productie van Prey begon vroeg in 2021 onder de codenaam Skulls. Prey kreeg deze codename zodat het een geheim zou blijven dat de film verbonden is aan de Predator-franchise. De productie werd afgemaakt in september 2021.

Hulu heeft nu samen met 20th Century Studios een teaser vrijgegeven voor de film. Het is nog onbekend wanneer de film precies zal uitkomen, maar de releasedatum lijk te vallen in de zomer van 2022. Of deze geplande releasedatum ook geldt voor Nederland is nog onbekend. Daarnaast is het ook nog niet duidelijk of de film in Nederland in de bioscopen zal uitkomen of alleen op Disney+. Bekijk hieronder de officiële teaser trailer van Prey.

Bekijk hier de officiële teaser van Prey (2022).

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.