Eerste teaser van White Men Can’t Jump remake is nu online

De eerste teaser voor de White Men Can’t Jump remake is online te bekijken. De remake van White Men Can’t Jump bevat het (film) acteerdebuut van rapper Jack Harlow. De teaser is maar 30 seconden lang, maar het geeft genoeg weer van de vriendschap tussen hoofdrolspelers Jack Harlow en Sinqua Walls. White Men Can’t Jump is een remake van de originele film uit 1992. De filmklassieker werd geschreven en geregisseerd door Ron Shelton. In de originele White Men Can’t Jump waren de hoofdrollen weggelegd voor Woody Harrelson en Wesley Snipes.

Over White Men Can’t Jump (2023)

Tot nu toe is er nog niet veel onthuld over hoe trouw de White Men Can’t Jump remake zal zijn aan het origineel. De film zal in Amerika op 19 mei 2023 in première gaan op Hulu, maar vanaf waar en wanneer de film in Nederland te zien (of te streamen) zal zijn, is nog niet bekend. Het is mogelijk dat de film in Nederland op Disney+ zal uitkomen, maar dit is nog niet zeker. Acteur Sinqua Walls speelt een nieuw personage, genaamd Kamal Allen. De naam van het personage van Jack Harlow moet nog worden onthuld. De cast bestaat verder uit Laura Harrier, Teyana Taylor, Vince Staples en Lance Reddick.

White Men Can’t Jump uit 2023 is de nieuwste remake van de Amerikaanse filmmaker Calmatic. Hij was oorspronkelijk vooral bekend voor het regisseren van muziekvideo’s en reclames, maar zijn speelfilmdebuut House Party kwam eerder dit jaar al uit in de Amerikaanse en Nederlandse bioscopen. House Party uit 2023 dient bovendien ook als een remake en een reboot van de gelijknamige franchise. Het scenario van de White Men Can’t Jump remake is geschreven door Black-ish bedenker Kenya Barris en Doug Hall.

Bekijk hier de officiële eerste teaser van de White Men Can’t Jump remake.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.