Teddy’s Kerstfeest Winactie | Gesloten

Sint en Piet hebben het land al verlaten, maar de feestdagen zijn nog niet voorbij. Op 13 december 2023 brengt filmdistributeur In the Air de kerstfilm Teddy’s Kerstfeest uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van deze vrolijke kerstfilm te vieren, mag ik samen met In the Air een winactie opzetten voor de film. Met de Teddy’s Kerstfeest Winactie mag ik eenmaal twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Teddy’s Kerstfeest. Wil je weten hoe je kans maakt op deze vrolijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan In the Air voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Teddy’s Kerstfeest (2022)

Teddy’s Kerstfeest is een Noorse animatie en familiefilm uit 2022. De originele (Noorse) filmtitel is Teddybjørnens Jul. De film staat ook bekend onder zijn Engelstalige filmtitel Teddy’s Christmas. Teddy’s Kerstfeest is geregisseerd door Andrea Eckerbom. De Nederlandstalige versie van Teddy’s Kerstfeest bevat de stemmen van Jim Bakkum en Bettina Holwerda. De originele versie van de film bevat (o.a.) de stemmen van John F. BrungotLene Kongsvik Johansen en Marte Klerck-Nilssen. Het verhaal gaat over Maria.

Wanneer ze een betoverende kerstmarkt bezoekt, ontdekt ze plotseling een groots geheim. Op de bovenste plank van een loterijshow heeft de liefste teddybeer zojuist zijn hoofd bewogen. Het is wonderbaarlijk, maar de knuffelbeer Teddy leeft! Maria voelt zich meteen verbonden met Teddy. Ze kan geen betere kerstwens bedenken dan om de teddybeer voor haarzelf te winnen. De teddybeer heeft zelf andere plannen. Teddy droomt van een rijke eigenaar die hem alles kan leren wat de wereld te bieden heeft. Teddy’s Kerstfeest is vanaf 13 december 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële Nederlandstalige trailer van Teddy’s Kerstfeest (2022).

De voorwaarden van de Teddy’s Kerstfeest Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Teddy’s Kerstfeest Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Teddy's Kerstfeest Winactie
Bron: In the Air, In the Air Family Entertainment, Filmdepot.nl en Fantefilm.

Zo doe je mee aan de Teddy’s Kerstfeest Winactie

Deze winactie voor de film Teddy’s Kerstfeest is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.