Tenet Winactie | Gesloten

Tenet is al sinds 21 december 2020 te koop op 4K Blu-ray, Blu-ray en Dvd. In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment Benelux en Day One MPM mag ik een Tenet Winactie voor een 4K Blu-ray houden. Wil jij weten hoe jij kans kan maken op een 4K Blu-ray exemplaar van deze film? Lees dan snel dit artikel verder!

Over Tenet

Slechts gewapend met één woord – Tenet – moet de Protagonist de wereld zien te redden van de ondergang. Dit doet hij reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd. Niet via tijdreizen, maar via inversie.

Tenet is zonder enige twijfel de belangrijkste film van 2020. Hiermee wil ik niet zeggen dat het per se de beste film van dit jaar is. Wat ik hiermee eerder wil zeggen is dat Tenet de meest belangrijkste film is geweest voor dit filmjaar. Zo heeft Warner Bros. onder andere na het “floppen” van Tenet besloten om al hun films vanaf 2021 zowel in de bioscoop als gelijk op HBO Max uit te laten komen. Regisseur Christopher Nolan was ook een van de eerste filmmakers die liet weten hier duidelijk onvrede mee te hebben. Laat Christopher Nolan nu ook eens de regisseur zijn van Tenet. Dit zullen velen van jullie echter al weten.

Tenet Winactie 2020
Robert Pattinson en John David Washington zijn samen geweldig in Tenet.

Stukje uit mijn Recensie

Tenet vertelt heel veel informatie over hoe tijd inversie werkt en wat het gevaar hiervan is. Daarnaast worden deze informatieve scènes snel achter elkaar opgevolgd met bombastische actie-scènes en de bijhorende informatie. Hierdoor wordt je als kijker eigenlijk helemaal volgegooid en is het soms moeilijk om het verhaal te blijven volgen. Een van de bijpersonages zegt aan het begin van de film: “Don’t try to onderstand it, feel it”. Hiermee verwoorden de filmmakers duidelijk aan het publiek dat Tenet vooral een spektakelfilm is waar je moet proberen van te genieten.

Het lastige hieraan is dat wij mensen nieuwsgierige wezens zijn en graag willen uitpluizen hoe iets in elkaar zit. Hierdoor wordt voor je als kijker erg moeilijk gemaakt om simpelweg toe te kijken en alleen te genieten. Daarom werd de film ook steeds beter (en meer vermakelijk) naar dat ik hem vaker had gezien. Hoe vaker je Tenet kijkt hoe meer je het ontrafelen van het plot achter je kan laten. Met als gevolg dat je ook steeds beter zult gaan genieten van wat er op het scherm gebeurt. Want wat er op het scherm gebeurt is simpelweg niet anders dan filmmagie te noemen.

Lees mijn volledige recensie door hier te klikken.

Bekijk hier de officiële trailer van Tenet.

Informatie Deelname Tenet Winactie

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. De mail kan gestuurd worden naar: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen aan de Tenet Winactie

Als je mee wilt doen aan de Tenet Winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Allereerst moet je je volgen op mijn Instagram of Facebook-account. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 
  3. Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 2 januari 2021 00:01. Ik zal op 2 januari of 3 januari 2021 contact opnemen met de winnaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: