Thanksgiving Winactie | Gesloten

Halloween mag dit jaar al geweest zijn, maar met de nieuwste slasher van filmmaker Eli Roth kun je toch nog lekker nagenieten van een angstaanjagende horrorfilm. Op 30 november 2023 wordt namelijk de slasher en horrorfilm Thanksgiving in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om de bioscooprelease van Thanksgiving te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International een winactie opzetten voor de film.

Met de Thanksgiving Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Thanksgiving. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Thanksgiving (2023)

Thanksgiving is een Amerikaanse slasher en horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Eli Roth. Het scenario is geschreven door Jeff Rendell. De scenarioschrijver baseerde zijn werk op een verhaal dat hij samen schreef met Roth en RedellRoth maakte voor zijn film Grindhouse uit 2007 een neppe filmtrailer – genaamd Thanksgiving. Deze neppe filmtrailer zou uiteindelijk leiden tot een plan voor de speelfilm Thanksgiving. De film is geproduceerd door Roger Birnbaum.

De cast van de film bestaat uit onder andere Patrick DempseyAddison RaeMilo ManheimNell VerlaqueGina GershonJalen Brooks Thomas en Rick Hoffman. Het verhaal van Thanksgiving begint nadat rellen tijdens Black Friday uitlopen op een tragedie. Een mysterieuze, door Thanksgiving geïnspireerde moordenaar slaat plotseling toe in Plymouth, Massachusetts – de plaats waar deze beruchte feestdag ontstaan is. Thanksgiving is vanaf 30 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hier de officiële trailer van Thanksgiving (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Thanksgiving Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Thanksgiving Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je moet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie. Thanksgiving heeft namelijk een kijkwijzer van 18+. Het is altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Thanksgiving Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Sony Pictures Releasing International, Cream Productions, Spyglass Media Group, TriStar Pictures, en Ethereal Visage Productions.

Zo doe je mee aan de Thanksgiving Winactie

Deze winactie voor de film Thanksgiving is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.