The Auschwitz Report Winactie | Gesloten

Op 8 juli 2022 bracht Dutch FilmWorks de Slowaakse oorlogsdrama film The Auschwitz Report uit op Blu-ray en DVD. Samen met Dutch FilmWorks mag ik een winactie houden voor de film. Met The Auschwitz Report Winactie maakt een gelukkige winnaar kans op een gratis DVD van de film The Auschwitz Report. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over The Auschwitz Report (2021)

The Auschwitz Report is een Slowaakse oorlogsdrama film uit 2021. De film is geregisseerd door Peter Bebjak en staat ook bekend onder zijn Slowaakse filmtitel SprávaThe Auschwitz Report werd geselecteerd als de Slowaakse inzending voor de Beste Internationale Speelfilm bij de 93ste Academy Awards. Uiteindelijk werd de film niet genomineerd voor de prijs. De cast van de film bestaat uit onder andere Noel CzuczorPeter OndreijckaWojciech MecwaldowskiJacek Beler, en Michal ReznýThe Auschwitz Report vertelt het waargebeurde verhaal van de Slowaakse Joden Rudolf Vrba en Alfréd Wetzler.

In 1942 werden ze naar het concentratiekamp Auschwitz gedeporteerd. In 1944 probeerden ze samen het concentratiekamp te ontsnappen om een gedetailleerd rapport over de systematische genocide in het concentratiekamp aan te leveren bij het verzet. 

Bekijk hier de officiële trailer van The Auschwitz Report (2021). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden The Auschwitz Report Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

The Auschwitz Report Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Agresywna Banda, Ceská Televize, D.N.A. Production, Evolution Films, Ostlicht Filmproduktion, en Rozhlas a televízia Slovenska.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Auschwitz Report Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Agresywna Banda, Ceská Televize, D.N.A. Production, Evolution Films, Ostlicht Filmproduktion, en Rozhlas a televízia Slovenska.

Zo doe je mee aan The Auschwitz Report Winactie

Je kunt je aanmelden voor The Auschwitz Report Winactie tot 9 september 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 12 september 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.