The Bad Guys Winactie | Gesloten

De animatiestudio achter films als Kung Fu Panda, Shrek, en How to Train Your Dragon zijn terug met een nieuwe geanimeerde actiekomedie film. In de nieuwste film van DreamWorks Animation Studios krijgen we te zien hoe de “Foute Jongens” in The Bad Guys ontzettend slecht zijn … in goed zijn. The Bad Guys wordt op 10 augustus uitgebracht op Blu-ray en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM.

Om de release van de animatiefilm The Bad Guys te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met The Bad Guys Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een Blu-ray weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over The Bad Guys (2022)

The Bad Guys is een Amerikaanse computer geanimeerde komische misdaadfilm uit 2022. De film is losjes gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Aaron Blabey. The Bad Guys is geproduceerd door DreamWorks Animation Studios en uitgebracht door Universal Pictures. The Bad Guys is het speelfilmdebuut van regisseur Pierre Perifel. Het scenario is geschreven door Etan Cohen. De stemmencast van de film bestaat uit onder andere Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina, Craig Robinson, Anthony Ramos, Richard Ayoade, Zazie Beetz, Alex Borstein, en Lilly Singh.

Het verhaal gaat over een topteam van criminele dieren die voor hun grootste uitdaging aller tijden komen te staan: brave burgers worden. Na jarenlang ontelbare roofovervallen te hebben gepleegd, worden ze gevangen genomen. Om te voorkomen dat ze de gevangenis in moeten, moeten The Bad Guys goed worden. Wanneer de leider van de groep criminelen – Mr. Wolf – erachter komt dat goed doen, hem juist gelukkig maakt, moet hij de rest van zijn groep overtuigen om echt “goed” te worden.

De personages en thema’s uit de film hebben inspiratie genomen uit verschillende misdaadfilms en anime series. Hierbij kun je denken aan de films uit de Ocean’s Eleven franchise, maar ook aan Lupin III, Pulp Fiction en Beastars. De inspiratie voor de geanimeerde filmstijl komt af van Sony Pictures Animations Spider-Man: Into the Spider-Verse uit 2018. The Bad Guys kwam op 27 april 2022 uit in de Nederlandse bioscopen. De film ontving positieve kritieken van de recensenten, waarbij er vooral met lof werd gesproken over de animatie, het scenario en het stemmenwerk. De film bracht wereldwijd ruim 245 miljoen Amerikaanse dollars op, waarmee het een van de best verdienende animatiefilms uit 2022 werd.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken trailer van The Bad Guys (2022).

Voorwaarden The Bad Guys Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

The Bad Guys Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Dreamworks Animation Studios, Universal Pictures, Scholastic Entertainment, Universal Pictures Nederland, en Universal Pictures International (UPI).

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Bad Guys Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Dreamworks Animation Studios, Universal Pictures, Scholastic Entertainment, Universal Pictures Nederland, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan The Bad Guys Winactie!

Je kunt je aanmelden voor The Bad Guys Winactie tot 18 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 19 augustus 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.