The Bikeriders Winactie | Gesloten

Op 4 juli 2024 brengt Universal Pictures International (UPI) de misdaad en dramafilm The Bikeriders uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van The Bikeriders te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Bikeriders Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film The Bikeriders. Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Bikeriders (2023)

The Bikeriders is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd door Jeff Nichols. De regisseur schreef ook het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Jodie Comer, Austin Butler, Tom Hardy, Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook en Norman Reedus. De film heeft een speeltijd van 116 minuten. De film beleefde zijn wereldpremière bij het 50ste Telluride Film Festival op 31 augustus 2023. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 21 juni 2024.

De film zal in de Nederlandse bioscopen uitgebracht worden op 4 juli 2024. The Bikeriders volgt de opkomst van een motorclub uit het Midwesten van de Verenigde Staten. Deze motorclub heet de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor buitenbeentjes naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Bikeriders (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Bikeriders Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Bikeriders Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Bikeriders Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Triple P Entertainment, Focus Features, Regency Enterprises, New Regency Productions, 20th Century Studios en Tri-State Pictures.

Zo doe je mee aan The Bikeriders Winactie

Deze winactie voor de film The Bikeriders is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.