The Black Phone Winactie | Gesloten

Halloween mag dan zo goed als afgelopen zijn, maar we kunnen nog steeds lekker blijven griezelen met (nieuwe) horrorfilms. Zo ook met de bovennatuurlijke en psychologische horrorfilm The Black Phone – de nieuwste film van regisseur Scott Derrickson. Deze regisseur zul je misschien kennen van films als Sinister en Doctor Strange. In The Black Phone zul je ook nog de Oscar genomineerde Ethan Hawke in de verontrustendste rol van zijn carrière te zien krijgen. Het leuke nieuws is dat The Black Phone binnenkort ook thuis te bekijken is.

Op 2 november 2022 wordt de film door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM uitgebracht op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor The Black Phone. Met The Black Phone Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film The Black Phone. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Black Phone (2021)

The Black Phone is een Amerikaanse bovennatuurlijke psychologische horrorfilm uit 2021. De film is geregisseerd door Scott Derrickson. Hij schreef samen het scenario met C. Robert Cargill. Derrickson en Robert Cargill produceerden de film samen met Jason Blum. The Black Phone is een adaptatie van de gelijknamige korte film uit 2004. De korte film uit 2004 is geregisseerd door Joe Hill. De cast van de speelfilm (uit 2021) bestaat uit onder andere Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone, en Ethan Hawke.

Derrickson nam de taak van het regisseren van The Black Phone op zich nadat hij Doctor Strange in the Multiverse of Madness als regisseur, vanwege artistieke meningsverschillen, verliet. The Black Phone had zijn première bij het Fantastic Fest op 25 september 2021 en werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 24 juni 2022. De film werd in Nederland uitgebracht op 28 juli 2022. The Black Phone werd een kritische en commercieel succes, waarbij de film lof ontving voor het acteerwerk en 161 miljoen Amerikaanse dollars opbracht.

Het verhaal van de film gaat over Finney Shaw, een verlegen, maar slimme 13-jarige jongen. Hij wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar en opgesloten in een geluiddichte kelder waar schreeuwen weinig zin heeft. Wanneer een losgekoppelde telefoon aan de muur begint te rinkelen, ontdekt Finney dat hij de stemmen van de vorige slachtoffers van de moordenaar kan horen. En ze zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat wat er met hen is gebeurd, niet ook met Finney zal gebeuren…

Bekijk hier de officiële trailer van The Black Phone (2021). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden The Black Phone Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD Blu-ray, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

The Black Phone (2021)
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Blumhouse Productions, Crooked Highway, en Universal Pictures International (UPI).

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Black Phone (2021)
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures, Blumhouse Productions, Crooked Highway, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan The Black Phone Winactie

Je kunt je aanmelden voor The Black Phone Winactie tot en met 22 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Youtube, TikTok of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.