The Boogeyman Winactie | Gesloten

Vanaf 1 juni 2023 zal de bovennatuurlijke thriller en horrorfilm The Boogeyman officieel in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met The Boogeyman Winactie mag ik een keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film The Boogeyman. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking!

Over The Boogeyman (2023)

The Boogeyman is een Amerikaanse bovennatuurlijke thriller en horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Rob Savage. Het scenario van de film is geschreven door Scott Beck, Bryan Woods en Mark Heyman. Het verhaal van het scenario is gebaseerd op het gelijknamige korte verhaal dat Stephen King publiceerde in 1973. De film heeft een cast bestaande uit Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair en David Dastmalchian. De filmadaptatie van The Boogeyman werd voor het eerst aangekondigd in juni 2018. Het project werd later gecanceld toen Disney de rechten van de film – en in verlenging van Fox – overnam.

In november 2021 werd er nieuw leven geblazen in de filmadaptatie, waarbij ook bekend werd gemaakt dat Savage de film zou gaan regisseren. Oorspronkelijk zou The Boogeyman een film zijn die direct op streamingdienst Hulu (of Disney+ in Nederland) uitgebracht zou worden. Door de positieve test screenings besloot Disney toch de film uit te brengen in de bioscoop. Zo zal The Boogeyman vanaf 1 juni 2023 officieel in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Maar waar gaat The Boogeyman over?

De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer. Ze zijn de recente dood van hun moeder aan het verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hun verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter. En het wordt nog erger, want deze angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit jaagt op families en voedt zich met het lijden van zijn slachtoffers.

Bekijk hier de officiële trailer van The Boogeyman (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Boogeyman Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de The Boogeyman Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Boogeyman Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Filmdepot.nl, 20th Century Studios, NeoReel, 21 Laps Entertainment en Twentieth Century Fox.

Zo doe je mee aan The Boogeyman Winactie

De winactie voor de film The Boogeyman is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “The Boogeyman Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.