The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It Giveaway | Gesloten

Jullie krijgen vanaf vandaag de kans om mee te doen met The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It Giveaway. Ik mag namelijk drie blu-ray exemplaren van The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It weggeven. Wil je eerst meer te weten komen over deze film? Lees dan ook dit artikel verder. Heb je geen interesse in deze film of giveaway? Wees dan niet getreurd, want er komen binnenkort nog veel andere giveaways aan! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van de giveaway exemplaren.

Over The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It (2021)

The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2021. De film is ook bekend als The Conjuring 3 en de regisseur van de film is Michael Chaves. Dit derde deel dient als een vervolg op The Conjuring uit 2013, en The Conjuring 2 uit 2016. Daarnaast is het ook al het achtste deel in het Conjuring Universum. Patrick Wilson en Vera Farmiga spelen opnieuw hun rollen als paranormale onderzoekers en auteurs Ed en Lorraine Warren. De cast bestaat verder onder andere uit Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, en Julian Hilliard.

James Wan en Peter Safran keren terug om de film te produceren. Het verhaal is gebaseerd op het proces van Arne Cheyenne Johnson. Dit was een moordzaak die plaatsvond in 1981 Connecticut. De film dient als een aanvulling op The Devil in Connecticut, een boek over het proces geschreven door Gerald Brittle. Het derde deel stond oorspronkelijk gepland voor een september 2020 release, maar de film werd uitgesteld als gevolg van de huidige pandemie.

De film kwam in de Nederlandse bioscopen uit op 5 juni 2021, en in de Belgische bioscopen op 9 juni 2021. De film ontving gemengde kritieken van critici. De prestaties van Wilson en Farmiga ontvingen opnieuw veel lof. Echter kreeg het scenario veel kritiek. Dit is een van de redenen dat de critici The Conjuring 3 als het zwakste deel van de trilogie beschouwen. The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It is in Nederland nu te koop op blu-ray en dvd. Daarnaast is de film ook te koop en te huur op video on demand diensten.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, New Line Cinema, Warner Bros. NL, Atomic Monster en The Safran Company.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan The Conjuring 3: The Devil Made Me Do It Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 18 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Abonneer je gratis op SebKijk met jouw e-mail en maak extra kans om te winnen. Hiermee blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recensies en giveaways op SebKijk. Op desktop kan je dit doen aan de rechterkant van de website. Als je meedoet via je mobiele telefoon, scroll dan naar beneden om je te kunnen abonneren op deze website formulier.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 26 maart 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.