The Croods: A New Age Giveaway | Blu-ray

Jullie krijgen vanaf vandaag de kans om mee te doen met The Croods: A New Age Giveaway. Ik mag namelijk twee blu-ray exemplaren van de film The Croods: A New Age weggeven. Wil je eerst meer te weten komen over deze film? Lees dan ook dit artikel verder. Mijn dank aan Universal Pictures Nederland en Day One MPM voor het versturen van de giveaway exemplaren.

Over The Croods: A New Age (2020)

The Croods: A New Age is een Amerikaanse computer geanimeerde avontuurlijke komedie film. De film is geproduceerd door DreamWorks Animation en gedistribueerd door Universal Picturs. The Croods: A New Age kwam uit in 2020 en is het vervolg op The Croods uit 2013. De film is geregisseerd door Joel Crawford. De cast bestaat onder andere uit Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke, Cloris Leachman, Peter Dinklage, Leslie Mann, en Kelly Marie Tran.

The Croods: A New Age werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 30 juni 2021. In België kwam de film uit in de bioscopen op 7 juli 2021. De film ontving over het algemeen positieve kritieken. Zo werd The Croods: A New Age ook genomineerd voor de Golden Globe Award voor Beste Animated Feature Film. Sinds 10 november 2021 zijn de 4K Ultra HD blu-ray, blu-ray en dvd van The Croods: A New Age te koop.

Bekijk hier de officiële Nederlands ondertitelde trailer van The Croods: A New Age (2020).

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan The Croods: A New Age Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 10 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Volg SebKijk op Social Media. Je mag zelf kiezen op welk platform je me wilt volgen. De social media iconen die linken naar mijn accounts zijn rechts bovenaan mijn website te vinden.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.