The Curse of Oak Island Winactie | Gesloten

Vanaf dinsdag 17 januari is het tiende seizoen van The Curse of Oak Island wekelijks om 20.30 op de History Channel in Nederland te zien. In dit tiende seizoen zien we de gebroeders Lagina het 227 jaar oude mysterie van Oak Island proberen op te lossen. Er wordt al eeuwenlang beweerd dat er in de bodem van dit mysterieuze eiland de bizarste schatten begraven liggen. Of dit echt geval is, kun je zien in het epische tiende seizoen van de documentaireserie The Curse of Oak Island.

Om de release van het tiende seizoen van The Curse of Oak Island te vieren mag ik samen met de History Channel en Whizpr een winactie houden voor de serie. Met The Curse of Oak Island Winactie mag ik eenmaal een boekexemplaar weggeven van Randall Sullivans The Curse of Oak Island. Mijn dank aan de History Channel en Whizpr voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Curse of Oak Island Seizoen 10

In het tiende seizoen van The Curse of Oak Island keren de broers Rick en Marty Lagina samen met hun team terug om de meest strategische inspanning ooit te leveren om het 227-jarige mysterie van Oak Island op te lossen. Nadat het team een jaar geleden in de Money Pit sporen van zowel zilver als goud vond, gaan ze samenwerken met (geo-)wetenschapper dr. Ian Spooner om de exacte plaats van de mogelijke schat te bepalen. Een nieuwe kernboor operatie zorgt daarnaast voor meerdere ongelooflijke doorbraken, waaronder de ontdekking van door de mens gemaakte tunnels en kamers die mogelijk verband houden met de schat.

Ook komen de broers Lagina met hun team vondsten tegen die de tijdlijn van het mysterie verder terug doen schuiven dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Het tiende seizoen van The Curse of Oak Island wordt in alle opzichten beschouwd als het meest historische, spannende en gedenkwaardige seizoen voor de “Fellowship of The Dig!”. The Curse of Oak Island seizoen 10 bestaat uit 26 afleveringen van 60 minuten en is onderdeel van Mystery Season dat in januari op History Channel in Nederland zal plaatsvinden.

The Curse of Oak Island Winactie
Bron: History Channel, Whizpr, Prometheus Entertainment, History, Oak Island Tours, en Tell Tale Productions.

De voorwaarden van The Curse of Oak Island Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Curse of Oak Island Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Curse of Oak Island Winactie
Bron: History Channel, Whizpr, Prometheus Entertainment, History, Oak Island Tours, en Tell Tale Productions.

Zo doe je mee aan The Curse of Oak Island Winactie

Je kunt je aanmelden voor The Curse of Oak Island Winactie tot en met 29 januari 2023. Om je aan te melden voor The Curse of Oak Island Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Curse of Oak Island Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.