The Equalizer 3 Winactie | Gesloten

Op 31 augustus 2023 wordt dan eindelijk de afsluitende film van The Equalizer filmtrilogie in de Nederlandse bioscopen uitgebrachten. Om de bioscooprelease van The Equalizer 3 te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International een winactie opzetten voor de film. Met The Equalizer 3 Winactie mag ik vier keer een prijzenpakket weggeven van de film.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film The Equalizer. Daarnaast bevat elk prijzenpakket een pet en een T-shirt in het thema van de derde Equalizer film. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI) en Sony Pictures Releasing International voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Equalizer 3 (2023)

The Equalizer 3 is een Amerikaanse actiethriller film uit 2023. De film is geregisseerd door Antoine Fuqua. The Equalizer 3 is een direct vervolg op The Equalizer 2. Daarnaast is dit de derde film uit The Equalizer filmtrilogie. Deze filmtrilogie is losjes gebaseerd op de gelijknamige televisieserie. De hoofdrol in de film wordt opnieuw gespeeld door Denzel Washington. De rest van de cast bestaat uit onder andere Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar en Remo Girone.

The Equalizer 3 staat gepland op uit te komen in de Verenigde Staten van Amerika op 1 september 2023. De actiethriller film wordt op 31 augustus 2023 officieel in Nederland uitgebracht. In België komt The Equalizer 3 uit op 30 augustus 2023. Het verhaal volgt Denzel Washingtons personage Robert McCall nadat hij gestopt is met zijn werk als moordenaar in dienst van de overheid. Robert McCall heeft het steeds moeilijker om de gruwelijke dingen die hij in het verleden heeft gedaan te verwerken.

Hij probeert vrede met zijn verleden te sluiten door op te komen voor mensen die onderdrukt worden. Tot zijn eigen verrassing blijkt hij zich thuis te voelen in Zuid-Italië. Daar komt hij er al snel achter dat zijn nieuwe vrienden worden bedreigd door lokale misdaadbazen. Wanneer er doden beginnen te vallen, weet Robert McCall wat hem te doen staat: hij besluit zijn vrienden te beschermen door de maffia aan te pakken.

Bekijk hier de officiële trailer van the Equalizer 3 (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Equalizer 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Equalizer 3 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Equalizer 3 Winactie
Bron: Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing, Sony Pictures Releasing International, Columbia Pictures, Eagle Pictures, Escape Artists, ZHIV Productions en Sony Pictures Entertainment (SPE).

Zo doe je mee aan The Equalizer 3 Winactie

Deze winactie voor de film The Equalizer 3 is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.