The Estate Winactie | Gesloten

Op 10 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de donkere komediefilm The Estate uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met The Estate Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Estate. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over The Estate (2022)

The Estate is een donkere komediefilm uit 2022. De film is geregisseerd door Dean Craig. De regisseur schreef ook het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit onder andere Toni Colette, Anna Faris, Kathleen Turner, David Duchovny en Rosemarie DeWitt. Het verhaal gaat over de zussen Macey en Savannah. Als de zussen horen dat hun welgestelde tante niet lang meer te leven heeft, besluiten ze haar op te zoeken om de familiebanden nog snel te verbeteren.

Er is namelijk een enorme erfenis te verdelen. Eenmaal daar blijkt de oude dame echter niet makkelijk te behagen. Wanneer plots nog twee hebzuchtige familieleden op de stoep staan, volgt er een hilarische strijd om tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat ze haar laatste adem uitblaast.

Bekijk hier de officiële trailer van The Estate (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Estate Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Estate Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Estate Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Signature Films, Capstone Studios, Pretty Matches Productions, Signature Entertainment, Thruline Entertainment en Capstone Global.

Zo doe je mee aan The Estate Winactie

Je kunt je voor The Estate Winactie aanmelden tot en met 30 maart 2023. Om je aan te melden voor The Estate Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Estate Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.