The Exorcist: Believer Winactie | Gesloten

Het is dit jaar precies vijftig jaar geleden dat The Exorcist – een van de meest angstaanjagende horrorfilms uit de gehele filmgeschiedenis – in première ging. Dit najaar volgt er een nieuw hoofdstuk in dit filmuniversum. Blumhouse en filmmaker David Gordon Green brengen nieuw leven tot de filmfranchise met de opkomende film The Exorcist: Believer. Blumhouse en Green brachten eerder al de Halloween filmreeks opnieuw tot leven met een nieuwe filmtrilogie. Nu hebben ze hun ogen gericht op de filmfranchise van The Exorcist.

The Exorcist: Believer staat gepland om in Nederland uit te komen op 5 oktober 2023. Om de bioscooprelease van The Exorcist: Believer te vieren, mag ik samen met Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) een winactie houden voor de film. Met The Exorcist: Believer Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de gruwelijke bovennatuurlijke horrorfilm The Exorcist: Believer.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Exorcist: Believer (2023)

The Exorcist: Believer is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door David Gordon Green. Deze filmmaker regisseerde eerder ook al de recentste Halloween filmtrilogie. Green schreef het scenario van The Exorcist: Believer samen met Scott Teems en Danny McBride. The Exorcist: Believer is de zesde film uit deze filmreeks. Daarnaast dient dit deel als een direct vervolg op de eerste film – simpel getiteld The Exorcist – uit 1973. Het oorspronkelijke plan was om van The Exorcist: Believer een reboot van de filmfranchise te maken.

Dit plan werd aangepast in december 2020 door de film te ontwikkelen als een direct vervolg op de originele film uit 1973. De Oscarwinnende actrice Ellen Burstyn – die ook te zien was in de eerste film – speelt in The Exorcist: Believer opnieuw de iconische rol van Chris MacNeil. De rest van de cast bestaat uit onder andere Leslie Odom Jr., Ann Dowd, Jennifer Nettles, Norbert Leo Butz, Lidya Jewett en Olivia Marcum. The Exorcist: Believer staat gepland om uit te komen in de Amerikaanse bioscopen op 6 oktober 2023.

The Exorcist: Believer is het eerste deel van een nieuwe filmtrilogie dat zich afspeelt in hetzelfde filmuniversum van de originele speelfilm. Het tweede deel zal op 18 april 2025 uitkomen in de Amerikaanse bioscopen. Het vervolg op The Exorcist: Believer heeft de naam The Exorcist: Deceiver gekregen. Maar waar gaat The Exorcist: Believer eigenlijk over? Het verhaal volgt Victor Fielding en zijn dochter Angela. Sinds Victors zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet hij in zijn eentje Angela zien groot te brengen.

Angela en haar vriendinnetje Katherine raken in een bos vermist en duiken pas weer na drie dagen op. Ze hebben geen idee water met hen gebeurd is. Dit leidt al snel tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Hij zoekt toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. De actrice is blijvend veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van The Exorcist: Believer (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Exorcist: Believer Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij The Exorcist: Believer Winactie kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. The Exorcist: Believer is namelijk een 16+ horrorfilm. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Exorcist: Believer Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Blumhouse Productions, Morgan Creek Entertainment en Rough House Pictures.

Zo doe je mee aan The Exorcist: Believer Winactie

Deze winactie voor de film The Exorcist: Believer is gesloten. Het is niet meer mogelijk om mee te doen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.