The Exorcist: Believer Winactie | Gesloten

Op 17 januari 2024 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de bovennatuurlijke horrorfilm The Exorcist: Believer uit op 4K Ultra HD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray), Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van The Exorcist: Believer te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met The Exorcist: Believer Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze angstaanjagende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Exorcist: Believer (2023)

The Exorcist: Believer is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door David Gordon Green. Deze filmmaker regisseerde eerder ook al de recente Halloween filmtrilogie. Green schreef het scenario van The Exorcist: Believer samen met Scott Teems en Danny McBrideThe Exorcist: Believer is de zesde film uit deze filmreeks. Daarnaast dient dit deel als een direct vervolg op de eerste film – simpel getiteld The Exorcist – uit 1973.

De Oscarwinnende actrice Ellen Burstyn – die ook te zien was in de eerste film – speelt in The Exorcist: Believer opnieuw de iconische rol van Chris MacNeil. De rest van de cast bestaat uit onder andere Leslie Odom Jr., Ann DowdJennifer NettlesNorbert Leo ButzLidya Jewett en Olivia MarcumThe Exorcist: Believer werd in de Amerikaanse bioscopen op 6 oktober 2023 uitgebracht. In de Nederlandse bioscopen kwam de film uit op 5 oktober 2023. Het filmverhaal volgt Victor Fielding en zijn dochter Angela.

The Exorcist: Believer Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Blumhouse Productions, Morgan Creek Entertainment en Rough House Pictures.

Sinds Victors zwangere vrouw twaalf jaar geleden omkwam bij een aardbeving in Haïti, moet hij in zijn eentje Angela zien groot te brengen. Angela en haar vriendinnetje Katherine raken in een bos vermist. Ze duiken pas weer na drie dagen op. Ze hebben geen idee water met hen gebeurd is.

Dit leidt al snel tot een reeks gebeurtenissen die de wanhopige Victor ertoe dwingen om de confrontatie aan te gaan met het kwaad in zijn meest angstaanjagende gedaante. Hij zoekt toevlucht tot de enige nog levende persoon die ooit iets dergelijks heeft meegemaakt: Chris MacNeil. De actrice is blijvend veranderd na wat er vijf decennia geleden met haar dochter Regan is gebeurd.

Bekijk hierboven de officiële tweede trailer van The Exorcist: Believer (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Exorcist: Believer Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Exorcist: Believer Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. The Exorcist: Believer is namelijk een 16+ horrorfilm. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Exorcist: Believer Winactie
Bron: Bol.com, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Blumhouse Productions, Morgan Creek Entertainment en Rough House Pictures.

Zo doe je mee aan The Exorcist: Believer Winactie

Deze winactie voor de film The Exorcist: Believer is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.