The Fall Guy Winactie | Gesloten

Vanaf 25 april 2024 kunnen we dan eindelijk Ryan Gosling en Emily Blunt bewonderen in de nieuwste film van oud stuntman en regisseur David Leitch. Om de bioscooprelease van The Fall Guy te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Fall Guy Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film The Fall Guy. Wil je weten hoe je kans maakt op deze stoere prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Fall Guy (2024)

The Fall Guy is een Amerikaanse actiekomediefilm uit 2024. De film is geregisseerd door David Leitch. Deze filmmaker regisseerde eerder al de actiefilms Atomic Blonde (2017), Deadpool 2 (2018), Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) en Bullet Train (2022). Daarnaast was hij ook de producent van films als John Wick (2014), Nobody (2021) en Violent Night (2022). The Fall Guy zal echter zijn persoonlijkste film tot nu toe worden. The Fall Guy is een ode aan spectaculaire actiefilms en de hardwerkende, maar ongewaardeerde stuntmensen die ze mogelijk maken. Het scenario van The Fall Guy is geschreven door Drew Pearce.

De film is geproduceerd door Kelly McCormick en David Leitch namens hun bedrijf 87North. Ryan Gosling en Guymon Casady produceerden de film namens het bedrijf Entertainment 360. De uitvoerend producenten van de film zijn Drew Pearce, Geoff Shaevitz van Entertainment 360 en Glen A. Larson, de man achter de oorspronkelijke en gelijknamige televisieserie (uit de jaren 1980) waarop de film is gebaseerd. De hoofdrollen worden in The Fall Guy gespeeld door Ryan Gosling en Emily Blunt. De rest van de cast bestaat uit (o.a.) Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Winston Duke en Stephanie Hsu.

The Fall Guy gaat over Colt Seavers. Hij is een door de wol geverfde stuntman die een jaar geleden om fysieke en mentale redenen uit het wereldje is gestapt. Hij komt toch weer in actie wanneer de ster van een grote Hollywoodproductie vermist wordt. Deze film wordt namelijk geregisseerd door zijn ex Jody Moreno. Colt voert de waanzinnigste stunts uit om Jody weer voor zich te winnen – wat nog niet bepaald wil lukken. Maar de verdwijning van de filmster wordt steeds mysterieuzer en de stuntman raakt verstrikt in een duister, misdadig intrige, waardoor hij het grootste gevaar uit zijn stuntcarrière zal moeten trotseren.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Fall Guy (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Fall Guy Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Fall Guy Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Fall Guy Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, 87North, 360 Entertainment en Universal Pictures.

Zo doe je mee aan The Fall Guy Winactie

Deze winactie voor de film The Fall Guy is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.