The Flash Boxset Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM het achtste seizoen van The Flash uit op Blu-ray en DVD. Daarnaast brachten ze ook een DVD Boxset uit. Deze DVD Boxset bevat de eerste acht seizoenen van The Flash. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor deze serie. Met The Flash Boxset Winactie mag ik een keer een DVD Boxset weggeven van de eerste acht seizoenen van de serie The Flash.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Flash

The Flash is een Amerikaanse superhelden televisieserie dat ontwikkeld is door Greg BerlantiAndrew Kreisberg en Geoff Johns. De serie werd in Amerika ontwikkeld en uitgezonden op de televisiezender The CW. De serie is gebaseerd op het personage Barry Allen (ook wel bekend als superheld The Flash) van DC ComicsThe Flash is een spin-off serie van Arrow. De series nemen in hetzelfde fictieve universum plaats. Dit universum wordt door de seriemakers en fans ook wel de Arrowverse genoemd. The Flash beleefde zijn Amerikaanse première op 7 oktober 2014.

De première van de eerste aflevering van The Flash werd de op één na best bekeken pilot in de geschiedenis van The CW. De serie kwam na negen seizoenen tot een eind op 24 mei 2023. The Flash volgt het verhaal van Barry Allen, een plaats delict onderzoeker die bovenmenselijke snelheid krachten krijgt. Deze nieuwe krachten gebruikt hij om criminelen te bestrijden. De titulaire hoofdrol wordt gespeeld door acteur Grant Gustin. De acteur was voor de release van The Flash al in twee afleveringen van de serie Arrow te zien.

De positieve reacties die Gustin kreeg tijdens deze twee afleveringen leidde ertoe dat leidinggevenden ervoor kozen om een volledige pilot aflevering te ontwikkelen. De cast van The Flash bestaat naast Gustin verder uit Candice Patton, Carlos ValdesDanielle PanabakerTom CavanaghKeiynan Lonsdale, Jesse L. MartinDanielle NicoletJessica Parker KennedyKayla ComptonBrandon McKnightJon Cor en Rick Cosnett.

Bekijk hier de officiële trailer van de serie The Flash.

De voorwaarden van The Flash Boxset Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Flash Boxset Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Wil je liever alleen kans maken op een Blu-ray van het achtste seizoen van The Flash? Klik dan op hier om bij die winactie te komen.

The Flash Boxset Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Berlanti Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television, WarnerMedia, The CW en The CW Network.

Zo doe je me aan The Flash Boxset Winactie

Deze winactie voor de DVD Boxset van de eerste acht seizoenen van The Flash is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.