The Flash Seizoen 8 Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM het achtste seizoen van The Flash uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor deze serie. Met The Flash Seizoen 8 Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van het achtste seizoen van The Flash. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Flash Seizoen 8

The Flash is een Amerikaanse superhelden televisieserie dat ontwikkeld is door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns. De serie werd in Amerika ontwikkeld en uitgezonden op de televisiezender The CW. De serie is gebaseerd op het personage Barry Allen (alias The Flash) van DC Comics. The Flash is een spin-off serie van Arrow. De series nemen in hetzelfde fictieve universum plaats. Dit universum wordt door de seriemakers en fans ook wel de Arrowverse genoemd. The Flash beleefde zijn Amerikaanse première op 7 oktober 2014. De première van de eerste aflevering van The Flash werd de op één na best bekeken pilot in de geschiedenis van The CW.

De serie kwam na negen seizoenen tot een eind op 24 mei 2023. The Flash volgt het verhaal van Barry Allen, een plaats delict onderzoeker die bovenmenselijke snelheid krijgt. Deze nieuwe krachten gebruikt hij om criminelen te bestrijden. De titulaire hoofdrol wordt gespeeld door acteur Grant Gustin. De acteur was voor de release van The Flash al in twee afleveringen van de serie Arrow te zien. De positieve reacties die Gustin kreeg tijdens deze twee afleveringen leidde ertoe dat leidinggevenden ervoor kozen om een volledige pilot aflevering te ontwikkelen.

De cast van The Flash seizoen 8 bestaat naast Gustin verder uit Candice Patton, Danielle Panabaker, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Danielle Nicolet, Jessica Parker Kennedy, Kayla Compton, Brandon McKnight, Jon Cor en Rick Cosnett. Het verhaal van The Flash Seizoen 8 laat zien hoe met de hulp van Team Flash in S.T.A.R. Labs en zijn familie, The Flash te maken krijgt met oude vijanden en nieuwe rivalen in Central City. The Flash Seizoen 8 begint met vijf afleveringen, getiteld “Armageddon”, met personages uit de hele Arrowverse.

Bekijk hier de officiële trailer van de eerste vijf afleveringen (getiteld Armageddon) van The Flash Seizoen 8.

De voorwaarden van The Flash Seizoen 8 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Flash Seizoen 8 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Wil je liever alleen kans maken op een DVD Boxset van de eerste achtste seizoenen van The Flash? Klik dan op hier om bij die winactie te komen.

The Flash Seizoen 8 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Berlanti Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television, WarnerMedia, The CW en The CW Network.

Zo doe je mee aan The Flash Seizoen 8 Winactie

Deze winactie voor het achtste seizoen van The Flash is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.