The Flash Winactie | Gesloten

Op 18 oktober 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM eindelijk de film over The Flash – de snelste superheld aller tijden – uit op 4K UHD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray), Blu-ray, DVD en Steelbook. Daarnaast wordt de film ook uitgebracht in een boxset met de andere DCEU film Black Adam. Deze boxset zal verkrijgbaar zijn op zowel 4K UHD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray) en Blu-ray.

Om de fysieke media release van The Flash te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met The Flash Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film The Flash. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Flash (2023)

The Flash is een Amerikaanse superhelden film uit 2023. De film is gebaseerd op de gelijknamige DC Comics superheld. De film is geproduceerd door Warner Bros. PicturesDC StudiosDouble Dream, en The Disco Factory. De film werd uitgebracht door Warner Bros. PicturesThe Flash is de dertiende film in het DC Extended Universe – dat ook wel bekend staat onder zijn afkorting: het DCEU. De film is geregisseerd door Andy Muschietti, die je kunt kennen voor het regisseren van It (2017) en It: Chapter Two (2019). Het scenario is geschreven door Christina Hodson.

De titulaire hoofdrol wordt gespeeld door Ezra Miller. De rest van de cast bestaat uit onder andere Sasha CalleMichael ShannonRon LivingstonMaribel VerdúKiersey ClemonsAntje TraueBen Affleck en Michael Keaton. Het verhaal van The Flash gaat over Barry Allen die met zijn supersnelle krachten terug de tijd in reist om de moord op zijn moeder te voorkomen. Dit brengt echter onvoorziene en destructieve consequenties met zich mee. Het verhaal van de film is geïnspireerd op het stripboek verhaal genaamd Flashpoint. Ondanks dat de basis van het verhaal hetzelfde is gebleven, verloopt een groot deel van dit verhaal ook anders.

Dit is ook terug te zien aan de keuze om twee Batman acteurs in de film voor te laten komen – namelijk Michael Keaton en Ben Affleck. Daarnaast speelt in deze film niet Superman, maar Supergirl (die gespeeld wordt door Sasha Calle) een belangrijke rol. Ook zijn er twee Barry Allens in deze film, doordat de oorspronkelijke Barry Allen een nieuwe tijdlijn, inclusief een nieuwe versie van zichzelf, heeft gemaakt. The Flash werd op 15 juni 2023 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Vanaf 25 augustus 2023 was de film ook te streamen op HBO Max in Nederland.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Flash. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Flash Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruiken van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij The Flash Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Flash Winactie
Bron: DC Comics, Warner Home Video, Day One MPM, DC Studios, DC Entertainment, Warner Bros., Warner Bros. Pictures en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan The Flash Winactie

Deze winactie voor de film The Flash is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.