The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie | Gesloten

Op 14 december 2022 brachten Warner Home Video en Day One MPM het tweede seizoen van The Flight Attendant uit op DVD. Om deze release nog te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor The Flight Attendant Seizoen 2. Met The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van het tweede seizoen van The Flight Attendant. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over The Flight Attendant Seizoen 2

The Flight Attendant is een Amerikaanse donkere tragikomedie en mysterieuze thriller televisieserie. De serie is ontwikkeld door Steve Yockey en gebaseerd op Chris Bohjalians gelijknamige roman. De hoofdrol wordt gespeeld door Kaley Cuoco, die je kunt kennen van The Big Bang Theory. Het eerste seizoen van de televisieserie beleefde zijn première op HBO Max op 26 november 2020. In december 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Het tweede seizoen ging in première op HBO Max op 21 april 2022.

Naast Cuoco heeft de Nederlandse acteur Michiel Huisman in het eerste seizoen van The Flight Attendant ook een belangrijke bijrol. In seizoen 2 zweert Cassie Bowden de alcohol af. Ze maakt een nieuwe start in Los Angeles terwijl ze in haar vrije tijd bijklust als informant voor de CIA. Maar als ze vanwege een opdracht in het buitenland per ongeluk getuige is van een moord, raakt ze opnieuw verstrikt in een web van internationale intriges.

Bekijk hier een officiële clip ter voorbereiding van The Flight Attendant Seizoen 2.

De voorwaarden van The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Television, Berlanti Productions, HBO Max en Yes, Norman Productions.

Zo doe je mee aan The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie

Je kunt je voor de The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie aanmelden tot en met 18 maart 2023. Om je aan te melden voor de The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de The Flight Attendant Seizoen 2 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.