The Great Escaper Winactie | Blu-ray

Op 31 mei bracht Dutch FilmWorks (DFW) de Britse dramafilm The Great Escaper uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van The Great Escaper te vieren, mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met The Great Escaper Winactie mag ik een keer een Blu-ray weggeven van de film The Great Escaper. Wil je weten hoe je kans maakt op deze bijzondere prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking. 

Over The Great Escaper (2023)

The Great Escaper is een Britse dramafilm uit 2023. De film is geregisseerd door Oliver Parker. Het scenario van de film is geschreven door William Ivory. De hoofdrollen worden in The Great Escaper gespeeld door Michael Caine en Glenda Jackson. The Great Escaper is de laatste film waar Glenda Jackson een rol in had voor haar dood in 2023. The Great Escaper is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70ste herinneringsdag van D-Day in Normandië bij te wonen.

De film beleefde zijn wereldpremière in Londen op 20 september 2023. De film werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 15 februari 2024. Het filmverhaal begint in de zomer van 2014. Bernard Jordan haalt wereldwijd het nieuws met zijn ontsnapping uit het verzorgingshuis waar hij woont. Bernards grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Great Escaper (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Great Escaper Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Great Escaper Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Great Escaper Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Bol.com, Ecosse Films, BBC Film, Film ï Vast, Filmgate Films, Pathe UK en Ingenious.

Zo doe je mee aan The Great Escaper Winactie

Voor The Great Escaper Winactie kun je je aanmelden tot en met 23 juni 2024. Om deel te nemen aan The Great Escaper Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.