The Handmaid’s Tale Seizoen 5 Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale uit op DVD. Om de release van The Handmaid’s Tale Seizoen 5 te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de serie. Met The Handmaid’s Tale Seizoen 5 Winactie mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM twee keer een DVD weggeven van het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale.

Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Handmaid’s Tale Seizoen 5

The Handmaid’s Tale is een Amerikaanse dystopische televisieserie dat bedacht is door Bruce Miller. De televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1985. Deze roman werd geschreven door de Canadese auteur Margaret Atwood. De serie, die oorspronkelijk alleen uit 10 afleveringen zou bestaan, werd gemaakt voor streamingdienst Hulu. Het verhaal van de serie neemt plaats in een dystopische wereld nadat er een tweede Amerikaanse Burgeroorlog heeft plaatsgevonden.

In deze totalitaire samenleving worden vruchtbare vrouwen gedwongen “Handmaids” (in andere woorden: dienstmaagd) te worden. Deze “Handmaids” worden elk aan een mannelijke bevelhebber en diens onderdanige echtgenote toegewezen. Het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale kwam uit in 2017. Het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale kwam uit in 2022. Er is al een zesde seizoen aangekondigd. Dit zesde seizoen zal ook het laatste seizoen van deze serie zijn.

Toch hebben Hulu en MGM aangekondigd dat ze werken aan een vervolg op deze serie. Dit vervolg zal gebaseerd zijn op Atwoods roman The Testaments. De hoofdrol in The Handmaid’s Tale wordt gespeeld door Elisabeth Moss. De actrice won voor haar rol in The Handmaid’s Tale al een Primetime Emmy Award en een Golden Globe. Het eerste seizoen van The Handmaid’s Tale ontving zelfs 13 nominaties bij de Primetime Emmy Awards. Uiteindelijk won dit eerste seizoen 8 prijzen bij de Primetime Emmy Awards. Het was de eerste serie dat geproduceerd werd door Hulu en een grote prijs won.

Het verhaal van The Handmaid’s Tale seizoen 5 vervolgt het verhaal van de eerdere vier seizoenen. In seizoen 5 wordt June geconfronteerd met de gevolgen van haar daden, terwijl ze worstelt met het opnieuw vaststellen van haar doel en identiteit. De weduwe Serena probeert in Toronto meer aandacht te krijgen voor haar situatie. Commandant Lawrence werkt ondertussen samen met Nick en tante Lydia. Ze proberen om Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead en zetten hun missie voort om Hannah op te sporen en haar te redden.

Bekijk hier de officiële trailer van The Handmaid’s Tale Seizoen 5. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Handmaid’s Tale Seizoen 5 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Handmaid’s Tale Seizoen 5 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Handmaid's Tale Seizoen 5 Winactie
Bron: Bol.com, Hulu, White Oak Pictures, Littlefield Company, MGM Television, Daniel Wilson Productions en Videoland.

Zo doe je mee aan The Handmaid’s Tale Seizoen 5 Winactie

Deze winactie voor het vijfde seizoen van The Handmaid’s Tale is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.