The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie | Gesloten

Op 16 november 2023 bracht Independent Films Nederland de langverwachte prequel film op The Hunger Games filmreeks uit. Deze prequel film – genaamd The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes – speelt zich meer dan 60 jaar voor de evenementen van de eerste film af. Om de bioscooprelease van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes te vieren, mag ik samen met Independent Films Nederland een winactie opzetten voor de film.

Met The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van de film. Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film en een kleur veranderende mok in het thema van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Independent Films Nederland voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is een Amerikaanse dystopische sciencefiction en avontuurlijke actiefilm uit 2023. De film dient als een prequel op de populaire filmreeks genaamd The Hunger Games. De prequel film is gebaseerd op de gelijknamige prequel roman van auteur Suzanne Collins. De film is geregisseerd door Francis Lawrence. Hij regisseerde eerder al The Hunger Games: Catching FireThe Hunger Games: Mockingjay – Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay – Part 2.

De cast bestaat uit (o.a.) Tom BlythRachel ZeglerPeter DinklageHunter SchaferJosh Andrés RiveraJason Schwartzman en Viola Davis. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes legt in het verhaal de focus op Coriolanus Snow toen hij nog een jonge man was in het Capitool. Dit personage was de grote schurk uit de eerste vier films van de franchise.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie
Bron: Independent Films, Filmdepot.nl, Lionsgate, Color Force en Good Universe.

In deze films werd dit personage gespeeld door de beroemde acteur Donald Sutherland. In The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes speelt acteur Tom Blyth de jongere versie van hetzelfde personage. In deze nieuwe Hunger Games film is de jonge Coriolanus Snow de laatste hoop van zijn familie. Om het voortbestaan van de ooit zo machtige familie in het Capitool te redden, wordt Snow – met tegenzin – mentor van Lucy Gray Baird. Ze is een tribuut uit het arme district 12.

Lucy Gray Baird weet het publiek van Panem te betoveren met haar charmes en Snow ziet hierin een kans om hun lot te veranderen. Hij zet alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel en weet samen met Lucy Gray Baird het tij in hun voordeel te keren. Terwijl Snow in gevecht is met zowel zijn goede als kwade instinct, verkeert hij in een race tegen de klok om te overleven. Uiteindelijk zal blijken of hij zelf een songbird of een snake is. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is nu in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie
Bron: Independent Films, Filmdepot.nl, Lionsgate, Color Force en Good Universe.

Zo doe je mee aan The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes Winactie

Deze winactie voor de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.