The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie | Gesloten

Op 7 september 2022 brachten Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM The Last Kingdom Seizoen 5 uit op DVD. Samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mag ik een winactie houden voor het vijfde seizoen van deze epische serie. Met de The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie mag ik twee een keer een DVD weggeven van The Last Kingdom Seizoen 5. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor het versturen van de winactie exemplaren en de mogelijkheid voor deze samenwerking.

Over The Last Kingdom Seizoen 5

The Last Kingdom is een Britse historische fictie televisieserie dat gebaseerd is op de The Saxon Stories boekenreeks van auteur Bernard Cornwell. De serie is ontwikkeld door Stephen Butchard en had zijn première op 10 oktober 2015 op de BBC. In 2018 nam Netflix de rechten van de serie over. The Last Kingdom bestaat uit vijf seizoenen, waarvan het vijfde – en bovendien laatste – seizoen uitkwam op 9 maart 2022. In The Last Kingdom seizoen 5 moet Uhtred niet alleen zijn grootste vijanden bekampen, maar ook een onpeilbaar verdriet verwerken.

De koning heeft Uhtred de zorg over zijn onwettige zoon Aethelstan toevertrouwd. Maar na een gruwelijke aanval op zijn familie, bedreigt een oude vijand het leven dat hij heeft opgebouwd. Inmiddels blijft Koning Edward verder smeden aan de vervulling van zijn vaders droom. Het verenigen van de Saksische Koninkrijken dreigt echter de langdurige vrede tussen Denen en Saksen te ondermijnen.

The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Netflix, Carnival Film & Television, en BBC.

Voorwaarden The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Netflix, Carnival Film & Television, en BBC.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Netflix, Carnival Film & Television, en BBC.

Zo doe je mee aan de The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie

Je kunt je aanmelden voor de The Last Kingdom Seizoen 5 Winactie tot en met 23 september 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.