The Last of Us Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Op 19 juli 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM eindelijk het eerste seizoen van de veelgeprezen serie The Last of Us uit op 4K UHD Blu-ray Steelbook, Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van deze recordbrekende serie te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met The Last of Us Seizoen 1 Winactie mag ik drie keer een Blu-ray weggeven van het eerste seizoen van The Last of Us.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Last of Us Seizoen 1

The Last of Us is een Amerikaanse postapocalyptische drama televisieserie dat gemaakt is voor HBO door Craig Mazin en Neil Druckmann. De serie is gebaseerd op de gelijknamige videogame uit 2013. De videogame is ontwikkeld door Naughty Dog. The Last of Us is de eerste HBO televisieserie dat gebaseerd is op een videogame. The Last of Us is geproduceerd door Sony Pictures Television in samenwerking met PlayStation Productions, Naughty Dog, the Mighty Mint en Word Games. Druckmann schreef het verhaal van de oorspronkelijke game. Bovendien diende hij ook als coregisseur van de gelijknamige videogame.

Druckmann hielp Mazin bij het schrijven van het scenario van The Last of Us Seizoen 1. Naast Druckmann keerde ook componist Gustavo Santaolalla terug om de muziek voor het eerste seizoen van The Last of Us te componeren. Hierbij kreeg hij hulp van David Fleming. De cast van The Last of Us Seizoen 1 bestaat uit onder andere Pedro Pascal, Bella Ramsey, Nick Offerman, Murray Bartlett, Nico Parker, Merle Dandridge, Anna Torv, Gabriel Luna, Lamar Johnson, Keivonn Montreal Woodard, Melanie Lynskey en Jeffrey Pierce.

The Last of Us Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO (Home Box Office), HBO Max Nederland, Naughty Dog, Government of Alberta, Canadian Film or Video Production Tax Credit (CPTC), PlayStation Productions, Province of British Columbia Production Services Tax Credit, Sony Pictures Television, The Mighty Mint en Word Games.

Pedro Pascal en Bella Ramsey spelen de hoofdrollen in The Last of Us Seizoen 1. Pascal speelt Joel en Ramsey speelt Ellie. Ook zijn Ashley Johnson en Troy Baker te zien in het eerste seizoen van The Last of Us. Johnson en Baker vertolkten de rollen van Ellie en Joel in de gelijknamige videogame. In The Last of Us Seizoen 1 spelen ze echter niet deze (iconische) rollen. The Last of Us Seizoen 1 beleefde zijn première op 15 januari 2023. The Last of Us Seizoen 1 ontving wereldwijd veel lof van recensenten. Ze spraken met admiratie over het acteerwerk, het verhaal, de productieontwerpen en de muziek.

Veel recensenten noemden The Last of Us Seizoen 1 zelfs de beste adaptatie van een videogame aller tijden. Het eerste seizoen van The Last of Us ontving meerdere nominaties voor grootse prijzen, waaronder 24 Primetime Emmy Awards. In januari 2023 werd de serie al verlengd voor een tweede seizoen.

Het verhaal van The Last of Us Seizoen 1 start in 2003. In 2003 besmet een parasitaire schimmel in een razendsnel tempo wereldwijd mensen waardoor ze veranderen in verschrikkelijke monsters. Twintig jaar later wordt de geharde overlever Joel ingehuurd door een groep vrijheidsstrijders om de veertien jaar oude Ellie uit een autoritaire quarantainezone te smokkelen. Het onwaarschijnlijke duo bevindt zich al snel op een genadeloze, hartverscheurende reis door de postapocalyptische Verenigde Staten. Een reis waar Joel en Ellie alleen elkaar kunnen beschermen.

Bekijk hier de officiële trailer van The Last of Us Seizoen 1. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Last of Us Seizoen 1 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Last of Us Seizoen 1 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Last of Us Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO (Home Box Office), HBO Max Nederland, Naughty Dog, Government of Alberta, Canadian Film or Video Production Tax Credit (CPTC), PlayStation Productions, Province of British Columbia Production Services Tax Credit, Sony Pictures Television, The Mighty Mint en Word Games.

Zo doe je mee aan The Last of Us Seizoen 1 Winactie

Deze winactie voor het eerste seizoen van The Last of Us is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.