The Little Mermaid Winactie | Gesloten

Disney brengt binnenkort hun nieuwste liveaction verfilming van een geanimeerde filmklassieker uit. Met The Little Mermaid uit 2023 hertellen ze het verhaal van Ariël, de Kleine Zeemeermin. De film wordt op 24 mei 2023 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met The Little Mermaid Winactie mag ik eenmaal een prijzenpakket van de film The Little Mermaid weggeven.

Dit prijzenpakket bestaat uit een pen, notitieboekje, drinkglas, buckethat, accessoire tray, zakspiegeltje, tote bag en een groot rond strandkleed – allemaal in het thema van Disney’s The Little Mermaid. Dit prijzenpakket bevat echter geen bioscoop vrijkaarten voor de film The Little Mermaid. Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over The Little Mermaid (2023)

The Little Mermaid is een Amerikaanse musical en fantasiefilm uit 2023. De film is geregisseerd door Rob Marshall en het scenario is geschreven door David Magee. The Little Mermaid uit 2023 is een liveaction verfilming van de gelijknamige animatiefilm uit 1989. Beide films zijn losjes gebaseerd op het gelijknamige sprookje dat auteur Hans Christian Andersen publiceerde in 1837. The Little Mermaid uit 2023 is een productie van Walt Disney Pictures, DeLuca Marshall en Marc Platt Productions. De hoofdrol in deze liveaction verfilming wordt gespeeld door Halle Bailey. De rest van de cast bestaat uit Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Javier Bardem en Melissa McCarthy.

De componist van de animatiefilm uit 1989 keerde terug voor de liveaction verfilming. Zo is Alan Menken opnieuw verantwoordelijk voor de filmmuziek en heeft hij samen met Lin-Manuel Miranda nieuwe liedjes voor de film geschreven. The Little Mermaid uit 2023 beleefde zijn wereldpremière bij het Dolby Theatre in Los Angeles op 8 mei 2023. Het verhaal van The Little Mermaid volgt het verhaal van Ariël – een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ariël is de jongste dochter van koning Triton en tegelijkertijd ook de tegendraadste. Ze wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee.

Wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Haar vader heeft haar verboden met mensen te praten, maar ze besluit alsnog haar hart te volgen. Ariël maakt een deal met de kwade zeeheks Ursula. Hierdoor krijgt ze kans het leven op het land te ervaren. Alleen blijkt deze deal niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Bekijk hier de officiële trailer van The Little Mermaid (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Little Mermaid Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de The Little Mermaid Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie
  • The Little Mermaid Winactie

Zo doe je mee aan The Little Mermaid Winactie

Je kunt je voor de The Little Mermaid Winactie aanmelden tot en met 27 mei 2023. Om je aan te melden voor de The Little Mermaid Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de The Little Mermaid Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.