The Marvels Winactie | Gesloten

Morgen draait eindelijk de nieuwste Marvel Studios film – The Marvels – officieel in de Nederlandse bioscopen. Op 8 november 2023 wordt deze avontuurlijke superhelden film in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om de bioscooprelease van The Marvels te vieren, mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie opzetten. Met The Marvels Winactie mag ik twee keer een prijzenpakket weggeven van de film The Marvels.

Elk prijzenpakket bevat twee bioscoop vrijkaarten voor de film The Marvels. Daarnaast bevat elk prijzenpakket ook een draagtas, een notitieboekje, een pin badge en een sleutelhanger in het thema van de Marvel Studios film The Marvels. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Marvels (2023)

The Marvels is een Amerikaanse superhelden film uit 2023. De film gaat over de Marvel Comics personages Carol Danvers (alias Captain Marvel), Monica Rambeau en Kamala Khan (alias Ms. Marvel). De film is geregisseerd door Nia DaCosta. De regisseur schreef het scenario van de film samen met Megan McDonnellZeb Wells en Elissa Karasik. Kevin Feige produceert zoals altijd weer deze Marvel Studios-film. De film wordt uitgebracht door Walt Disney Studios Motion PicturesLouis D’EspositoVictoria AlonsoMary LivanosJonathan Schwartz en Matthew Jenkins dienen als uitvoerend producenten.

The Marvels dient als een vervolg op de film Captain Marvel uit 2019, de miniserie WandaVision uit 2021 en de miniserie Ms. Marvel uit 2022. The Marvels is de 33ste film uit het Marvel Cinematic Universe (ook wel MCU genoemd). De film deelt de continuïteit met de andere films en series uit deze franchise. De film wordt uitgebracht als onderdeel van Phase Five van het Marvel Cinematic Universe. In Marvel Studios’ The Marvels schitteren Brie Larson als Carol Danvers, Teyonah Parris als Monica Rambeau, Iman Vellani als Kamala Khan en Samuel L. Jackson als Nick Fury.

The Marvels Winactie
Bron: Marvel Studios, Marvel Comics, Filmdepot.nl, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

De rest van de cast bestaat onder andere uit Zawe AshtonPark Seo-JunGary LewisZenobia ShroffMohan Kapur en Saagar Shaikh. In The Marvels heeft Carol Danvers haar identiteit teruggewonnen van de tirannieke Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Carol krijgt plotseling te maken met de last van een gedestabiliseerd universum wanneer een merkwaardig wormgat op haar pad komt. Dit merkwaardige wormgat blijkt gekoppeld te zijn aan een Kree-revolutionair.

Haar krachten raken nu verstrengeld met die van Kamala Khan en Carols nichtje Captain Monica Rambeau, die momenteel werkzaam is als S.A.B.E.R. astronaut. Dit onwaarschijnlijke trio moet leren samenwerken om het universum te redden als “The Marvels“. Marvel Studios’ The Marvels is vanaf 8 november 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Bekijk hierboven de officiële teaser trailer van The Marvels (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Marvels Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Marvels Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

  • The Marvels Winactie
  • The Marvels Winactie
  • The Marvels Winactie
  • The Marvels Winactie

Zo doe je mee aan The Marvels Winactie

Deze winactie voor de film The Marvels is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.