The Matrix Resurrections Winactie | Blu-ray

Het nieuwste deel uit The Matrix filmreeks is sinds kort te koop op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Warner Home Video en Day One MPM brachten The Matrix Resurrections uit op 21 april 2022. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik de release vieren door een winactie te houden voor de film. Met The Matrix Resurrections Winactie mag ik twee Blu-ray’s weggeven van de film The Matrix Resurrections. Wil je meer te weten komen over de film en hoe je (gratis) mee kan doen aan deze winactie? Lees dan snel dit artikel verder door!

Over The Matrix Resurrections (2021)

The Matrix Resurrections is een Amerikaanse sci-fi actiefilm uit 2021. De film is geregisseerd en geproduceerd door Lana Wachowski. Daarnaast hielp Wachowski met het schrijven van het scenario. The Matrix Resurrections is een vervolg op The Matrix Revolutions uit 2003. Daarnaast is het ook het vierde deel uit The Matrix filmreeks. Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith, en Lambert Wilson keerden allemaal terug om hun rollen uit de originele trilogie opnieuw te spelen. De nieuwkomers tot de cast bestaan uit Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, en Priyanka Chopra Jonas.

De film vindt zich zestig jaar af na de gebeurtenissen uit The Matrix Revolutions. Neo leeft nu een normaal leven als een videogameontwikkelaar. Toch heeft hij problemen om de fantasie van de realiteit te onderscheiden. Een groep rebellen red Neo met de hulp van een geprogrammeerde versie van Morpheus. Neo wordt gered van een nieuwe versie van The Matrix en moet deze nu bevechten om Trinity te redden.

Na de release van The Matrix Revolutions zeiden beiden Wachowskis dat er geen vierde Matrixfilm zou komen. Echter bleef Warner Bros. interesse tonen om de franchise door te laten gaan. Zo huurde de studio Zak Penn in om een nieuw scenario te schrijven nadat de Wachowskis niet wilden terugkeren voor meer vervolgen. Eind 2019 werd een vierde Matrixfilm officieel aangekondigd, waarbij ook bekend werd gemaakt dat Lana Wachowski ook terug zou keren. Haar zus Lilly Wachowski keerde niet terug. Tijdens de productie van de film overwoog Lana Wachowski alsnog de productie te verlaten, maar de cast drong haar om de film af te maken.

The Matrix Resurrections had zijn première in Toronto op 16 december 2021. De film werd in de Amerikaanse bioscopen (en op HBO Max) uitgebracht op 22 december 2021. De film werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 27 januari 2022. De film werd een box-office teleurstelling, want de film verdiende maar 156 miljoen Amerikaanse dollars, op een budget van 190 miljoen Amerikaanse dollars. Recensenten spraken met lof over de prestaties van de cast en de ambitieuze manier waarop het verhaal verteld werd. Tegelijkertijd werd de film sterk bekritiseerd voor zijn visuele effecten en het opnieuw casten van de rollen van Laurence Fishburne en Hugo Weaving.

Bekijk hier de officiële trailer van The Matrix Resurrections (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden The Matrix Resurrections Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Matrix Resurrections (2022)
Bron: Warner Bros., Village Roadshow Pictures, Venus Castina Productions, Warner Bros. Nederland, Warner Home Video en Day One MPM.

Hoe kan ik meedoen aan The Matrix Resurrections Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de The Matrix Resurrections Winactie tot 28 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 7 mei 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.