The Meg Boxset Winactie | Gesloten

Op 6 december 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM de spannende actiefilm Meg 2: The Trench uit op Blu-ray, DVD en 4K Ultra HD Blu-ray Steelbook (inclusief Full-HD Blu-ray disc). Daarnaast brachten ze ook een boxset uit die The Meg en Meg 2: The Trench bevat. De boxset van The Meg en Meg 2: The Trench is verkrijgbaar op 4K Ultra HD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray disc), Blu-ray en DVD.

Om de fysieke media release van de film Meg 2: The Trench te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met The Meg Boxset Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray Boxset weggeven van de films The Meg en Meg 2: The Trench. Wil je weten hoe je kans maakt op deze gruwelijke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Meg (2018)

The Meg is een Amerikaanse actie en horrorfilm uit 2018. De film is geregisseerd door Jon Turteltaub. Het scenario van de film is geschreven door Jon Hoeber, Erich Hoeber en Dean Georgaris. Het scenario is losjes gebaseerd op het boek Meg: A Novel of Deep Terror van auteur Steve Alten. The Meg is geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura, Belle Avery en Colin Wilson. Uitvoerend producenten van de film zijn Randy Greenberg, Wei Jiang, Gerald L. Molen, Barrie M. Osborne, Chantal Nong en Catherine Xujun Ying.

De cast van de film bestaat uit (o.a.) Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Winston Chao, Sophia Cai, Ruby Rose, Robert Taylor en Jessica McNamee. Het verhaal van The Meg volgt een groep wetenschappers. Ze bevinden zich op een reddingsmissie op de bodem van de Stille Oceaan. Hun reddingsmissie wordt flink moeilijker gemaakt wanneer ze een Meg tegenkomen. The Meg werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 9 augustus 2018.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Meg (2018). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Over Meg 2: The Trench (2023)

Meg 2: The Trench is een Amerikaanse avontuurlijke actie en horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Ben Wheatley. Het scenario van de film is geschreven door Jon Hoeber, Erich Hoeber en Dean Georgaris. Het scenario is gebaseerd op het boek The Trench van Steve Alten. Meg 2: The Trench is geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura en Belle Avery. Uitvoerend producenten zijn Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Gerald R. Molen en Randy Greenberg.

De cast van de film bestaat uit (o.a.) Jason Statham, Wu Jing, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, Skyler Samuels, Sienna Guillory en Cliff Curtis. Meg 2: The Trench is een vervolg op de bloedstollende spannende kaskraker The Meg uit 2018. In Meg 2: The Trench duik je onbekende wateren in met een onverschrokken onderzoeksteam. Ze verkennen de diepten van de oceaan, maar al snel loopt hun ontdekkingstocht volledig uit de hand. Het onderzoeksteam wordt in gevaar gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf.

Terwijl hun levens op het spel staan, moeten de onderzoekers het opnemen tegen kolossale Megs en gevaarlijke milieucriminelen. Meg 2: The Trench werd in de Nederlandse bioscopen uitgebracht op 3 augustus 2023. Op 6 december 2023 brachten Warner Home Video en Day MPM de boxset van The Meg en Meg 2: The Trench uit op 4K Ultra HD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray disc), Blu-ray en DVD.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Meg 2: The Trench (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Meg Boxset Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Meg Boxset Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Meg Winactie Boxset
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Warner Bros. Pictures International Holland, Di Bonaventura Pictures, Apelles Entertainment, Maeday Productions, Flagship Entertainment Group, Gravity Pictures, Warner Bros., China Media Capital, Marzano Films, Warner Bros. Nederland en Warner Bros. Studios Leavesden.

Zo doe je mee aan The Meg Boxset Winactie

Deze winactie voor de films The Meg en Meg 2: The Trench is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.