The Electric Mayhem Band steelt de show in The Muppets Mayhem Teaser Trailer

Disney+ heeft de teaser trailer voor de opkomende originele Disney+ serie The Muppets Mayhem op YouTube uitgebracht. Naast de release van de trailer werd er ook bekendgemaakt dat de serie op woensdag 10 mei uitgebracht zal worden in de Verenigde Staten van Amerika. De serie zal vanaf die dag volledig te streamen zijn in Amerika, maar of dit ook het geval zal zijn in Nederland is nog onduidelijk. De Disney+ Original serie wordt geproduceerd door ABC Signature en The Muppets Studio.

Over The Muppets Mayhem

The Muppets Mayhem volgt The Electric Mayhem Band – waarbij Dr. Teeth zich richt op zang en keyboards, Animal op de drums, Floyd Pepper op zang en bas, Janice op zang en leadgitaar, Zoot op de saxofoon en Lips op de trompet. The Electric Mayhem Band gaat op een epische reis, vol muzikale avonturen, waarbij ze hopen hun eerste studioalbum op te kunnen nemen. Hierbij krijgen ze hulp van de gedreven jonge muziekproducent, Nora Singh. The Muppets band komt in hun reis ook nog oog in oog te staan met de hedendaagse muziekscène.

De cast van The Muppets Mayhem bestaat uit onder andere Lilly Singh, Tahj Mowry, Saara Chaudry, Bill Barretta, Dave Goelz, Eric Jacobson, Peter Linz, David Rudman, Matt Vogel en terugkerende gastspeler Anders Holm. The Muppets Mayhem is gebaseerd op de personages die bedacht zijn door Jim Henson. De serie is ontwikkeld en geschreven door uitvoerend producenten Adam F. Goldberg, Bill Barretta en uitvoerend coproducent Jeff Yorkes.

Michael Bostick, Kris Eber, David Lightbody en Leigh Slaughter dienen ook als uitvoerende producenten van de serie. The Muppets Mayhem bevat verder originele muziek van uitvoerend muziekproducent Linda Perry. Bekijk hieronder de eerste officiële teaser trailer van The Muppets Mayhem.

Bekijk hierboven de officiële teaser trailer voor The Muppets Mayhem.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.