The Northman Winactie | Gesloten

Robert Eggers keerde eerder dit jaar terug met een nieuwe brute actiefilm over Vikingen. Deze film kreeg de titel The Northman. De film was eerder al in de Nederlandse en Belgische bioscopen te zien. Het leuke nieuws is dat The Northman op 31 augustus 2022 wordt uitgebracht op 4K Ultra HD, Blu-ray, en DVD door Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM.

Om de release van The Northman te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de The Northman Winactie mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM twee keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot een samenwerking!

Over The Northman (2022)

The Northman is een Amerikaanse epische en historische actiedrama film. De film is geregisseerd door Robert Eggers. Deze filmmaker kun je kennen voor zijn regiewerk aan de films The Witch en The LighthouseEggers schreef samen met Sjón het scenario van de film. Ze baseerden het verhaal op de legende van Almeth. De cast van de film bestaat uit Alexander SkarsgårdNicole KidmanClaes BangAnya Taylor-JoyEthan HawkeBjörk, en Willem DafoeThe Northman had zijn wereldpremière in Stockholm op 28 maart 2022. De film werd op 14 april 2022 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

The Northman kwam uit op 20 april 2022 in de Belgische bioscopen. De film ontving kritische waardering, waarbij voornamelijk met lof werd gesproken over het regiewerk, de productie van de film, de atmosfeer, de cinematografie, de visuele actiescènes en het acteerwerk van de cast. The Northman vertelt het heroïsche verhaal van een jonge Viking prins en zijn missie om de moord op zijn vader te wreken.

Bekijk hier de officiële trailer van The Northman. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden The Northman Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

The Northman Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures, New Regency Productions, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Focus Features, Perfect World Pictures, Square Peg, en Universal Pictures International (UPI).

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The Northman Winactie
Bron: NBCUniversal, Universal Pictures, New Regency Productions, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Focus Features, Perfect World Pictures, Square Peg, en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan The Northman Winactie!

Je kunt je aanmelden voor The Northman Winactie tot 3 september 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 5 september 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “The Northman Winactie | Gesloten”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.