The Nun II Winactie | Gesloten

The Conjuring franchise is de succesvolste horrorfranchise aller tijden. De franchise heeft wereldwijd al ruim 2 miljard Amerikaanse dollars opgebracht. The Nun (2018) is het grootste succes uit deze franchise. De film bracht wereldwijd meer dan 366 miljoen Amerikaanse dollars op. Het leuke nieuws is dat het vervolg op The Nun – simpel getiteld The Nun II – vanaf 17 januari 2024 te koop zal zijn op 4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray en DVD. Ook zal de film als boxset met de eerste film te koop zijn. De boxset is te koop op 4K Ultra HD Blu-ray (inclusief Full-HD Blu-ray), Blu-ray en DVD.

Om de fysieke media release van The Nun II te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met The Nun II Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film The Nun II. Wil je weten hoe je kans maakt op deze griezelige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Nun II (2023)

The Nun II is een Amerikaanse bovennatuurlijke thriller en horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Michael Chaves. Deze filmmaker regisseerde eerder al The Curse of La Llorona (2019) en The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021). Al deze genoemde films spelen zich af in het filmuniversum van The Conjuring. Het scenario van The Nun II is geschreven door Ian Goldberg, Richard Naing en Akela Cooper. Het scenario is gebaseerd op een verhaal dat Cooper schreef over de door James Wan en Gary Dauberman bedachte personages.

Peter Safran en Wan zijn namens The Safran Company en Atomic Monster de producenten van The Nun II. Hiermee zetten ze hun samenwerking als filmmakers achter alle films van The Conjuring franchise voort. New Line Cinema is het filmproductiebedrijf dat dient als hoofdproducent van de film. De film wordt gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. De uitvoerend producenten van The Nun II zijn Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Dauberman, Michael Clear, Judson Scott en Michael Polaire.

De cast van The Nun II bestaat uit (o.a.) Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Arrons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine D’Oncieu, Anouk Darwin Homewood en Gael Raës. Het verhaal van The Nun II speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1956. In dit vervolg op de wereldwijde filmhit (The Nun uit 2018) komt zuster Irene opnieuw oog in oog te staan met Valak, de demonische non.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Nun II (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Nun II Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Nun II Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Nun II Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, New Line Cinema, Warner Bros. Pictures, The Safran Copmany, Atomic Monster en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan The Nun II Winactie

Deze winactie voor de film The Nun II is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “The Nun II Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.