The Offering Winactie | Gesloten

Op 31 maart 2023 brengt Dutch FilmWorks de Amerikaanse thriller en horrorfilm The Offering uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie opzetten voor de film. Met The Offering Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Offering. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Offering (2022)

The Offering is een Amerikaanse thriller en horrorfilm uit 2022. De film is geregisseerd door Oliver Park. Het scenario van de film is geschreven door Hank Hoffman en gebaseerd op het Joodse volksverhaal van Abyzou. De cast van de film bestaat uit Paul Kaye, Nick Blood, Allan Corduner, Jonathan Yunger, Levi Siegelman en Emm Wiseman. Het verhaal van The Offering volgt Arthur. In de hoop zich te verzoenen met zijn streng orthodox-joodse vader, keert hij na vijftien jaar terug naar huis. Arthur keert samen terug met zijn zwangere vrouw naar dit huis.

Hij heeft echter nog een geheime reden om zijn vader op te zoeken. Arthurs vader runt het mortuarium van de gemeenschap in de kelder van zijn huis. Wanneer daar een nieuw lijk wordt binnengebracht, blijkt daar ook een oude entiteit in te huizen. Deze demon heeft sinistere plannen om iedereen uit elkaar te drijven en ervoor te zorgen dat sommigen meer verliezen dan alleen hun verstand.

Bekijk hier de officiële trailer van The Offering (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Offering Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Offering zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Offering Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW) en Millennium Media.

Zo doe je mee aan The Offering Winactie

Je kunt je voor The Offering Winactie aanmelden tot en met 11 april 2023. Om je aan te melden voor The Offering Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Offering Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.