The Pianist Winactie | Gesloten

Op 18 april 2024 brengt Dutch FilmWorks (DFW) de rerelease van de onvergetelijke drama en oorlogsfilm The Pianist in de Nederlandse bioscopen uit. The Pianist is nu in 4K gerestaureerd: een mooie reden om de film opnieuw uit te brengen! Om de rerelease van The Pianist te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks (DFW) een winactie opzetten voor de film. Met The Pianist Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film The Pianist. Wil je weten hoe je kans maakt op deze indrukwekkende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Dutch FilmWorks (DFW) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Pianist (2004)

The Pianist is een biografische oorlog en dramafilm uit 2002. De film is geregisseerd door Roman Polanski. De film was een coproductie van Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland en Polen. Het scenario van de film is geschreven door Ronald Harwood. Het scenario is gebaseerd op het autobiografische boek The Pianist van de Pools-Joodse pianist en componist van Władysław Szpilman. De rol van Szpilman wordt gespeeld door acteur Adrien Brody. De acteur won de Oscar voor beste mannelijke hoofdrol voor zijn rol in The Pianist. De rest van de cast bestaat uit (o.a.) Maureen Lipman, Emilia Fox, Jessica Kate Meyer, Julia Rayner, Ed Stoppard, Thomas Kretschmann, Michal Zebrowski, Frank Finlay, Richard Ridings en Daniel Caltagirone.

The Pianist ontving nog twee andere Oscars en meerdere andere prijzen. De film vertelt het waargebeurde levensverhaal van de briljante jonge pianist en componist Władysław Szpilman. Zijn veelbelovende carrière werd bruut onderbroken door de start van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal laat zijn heroïsche en inspirerende overlevingsreis tijdens de Tweede Wereldoorlog zien. Daarbij krijgt hij op een onwaarschijnlijke manier hulp van een sympathieke Duitse officier. De film wordt op 18 april 2024 in zijn 4K-restauratie opnieuw uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Pianist (2002). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Pianist Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Pianist Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar wel minimaal 16 jaar. The Pianist is namelijk een 16+ film. Win je de prijs en ben je jonger dan 18 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Pianist Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Filmdepot.nl, R.P. Productions, Heritage Films, Studio Babelsberg, Runteam, StudioCanal, Canal+, Bac Films, Canal+ Polska, Telewizja Polska (TVP), Agencja Produkcji Filmowej, Filmboard Berlin-Brandenburg (FBB), FilmFernsehFonds Bayern en Filmförderunganstalt (FFA).

Zo doe je mee aan The Pianist Winactie

Deze winactie voor de film The Pianist is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.