The Pope’s Exorcist Winactie | Gesloten

Op 13 april 2023 brengen Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment de bovennatuurlijke horrorfilm The Pope’s Exorcist uit in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren mag ik een winactie opzetten voor deze film. Met The Pope’s Exorcist Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film The Pope’s Exorcist. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over The Pope’s Exorcist (2023)

The Pope’s Exorcist is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd door Julius Avery. De cast van The Pope’s Exorcist bestaat uit onder andere Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe en Franco Nero. The Pope’s Exorcist is geïnspireerd op de authentieke documenten van Gabriele Amorth, hoofd exorcisme bij het Vaticaan. De film volgt Amorth bij zijn onderzoek naar het angstaanjagende verhaal van een bezeten jongen. Uiteindelijk komt er een eeuwenoud complot aan het licht dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden. De hoofdrol van Gabriele Amorth wordt gespeeld door Oscarwinnaar Russell Crowe.

Bekijk hier de officiële trailer van The Pope’s Exorcist (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Pope’s Exorcist Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Pope’s Exorcist Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Pope's Exorcist Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Sony Pictures Releasing, Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Screen Gems, 2.0 Entertainment, Loyola Productions, Ad hoc studios, Intimacy on set, Jesus & Mary en Sony Pictures Releasing International.

Zo doe je mee aan The Pope’s Exorcist Winactie

Je kunt je voor The Pope’s Exorcist Winactie aanmelden tot en met 14 april 2023. Om je aan te melden voor The Pope’s Exorcist Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Pope’s Exorcist Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “The Pope’s Exorcist Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.