The Royal Hotel Winactie | Gesloten

Universal Pictures International (UPI) brengt op 6 juni 2024 de thriller film The Royal Hotel uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van The Royal Hotel te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Royal Hotel Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Wil je weten hoe je kans maakt op deze spannende prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Royal Hotel (2023)

The Royal Hotel is een Brits-Australische thriller film uit 2023. De film is geregisseerd door Kitty Green. De regisseur schreef het scenario samen met Oscar Redding. De film is geïnspireerd op de documentairefilm Hotel Coolgardie (2016). Green regisseerde eerder ook al de thriller en dramafilm The Assistant (2019). De cast van The Royal Hotel bestaat uit (o.a.) Julia Garner, Jessica Henwick, Toby Wallace en Hugo Weaving. Garner speelde ook de hoofdrol in Greens The Assistant. De film heeft een speeltijd van 91 minuten.

De film beleefde zijn wereldpremière op 1 september 2023 bij het 50ste Filmfestival van Telluride. Het filmverhaal gaat over Hanna en Liv. De beste vriendinnen zijn samen aan het backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv haar vriendin Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd The Royal Hotel. De bareigenaar en enkele lokale bewoners geven de meiden een wilde introductie van de Australische drinkcultuur, maar al gauw raken Hanna en Liv verwikkeld in een zenuwslopende situatie die snel uit de hand loopt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van The Royal Hotel (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Royal Hotel Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij The Royal Hotel Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Royal Hotel Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Screen Australia, The South Australian Film Company, Screen New South Wales, HanWay Films, Cross City Films, Alma Margo, See-Saw Films, Scarlett Pictures en Fulcrum Media Finance.

Zo doe je mee aan The Royal Hotel Winactie

Deze winactie voor de film The Royal Hotel is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.