The Super Mario Bros. Movie Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de avontuurlijke computeranimatie en actiekomedie film The Super Mario Bros. Movie uit op 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Steelbook. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie houden voor de film The Super Mario Bros. Movie. Met The Super Mario Bros. Movie Winactie mag ik eenmaal een DVD en eenmaal een Blu-ray weggeven van deze film. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Super Mario Bros. Movie (2023)

The Super Mario Bros. Movie is een computer geanimeerde avontuurlijke actiekomedie film uit 2023. De film is gebaseerd op de Nintendo videogamefranchise rondom het personage Mario. De film wordt geproduceerd door IlluminationUniversal Pictures brengt de film uit en financiert de film samen met NintendoThe Super Mario Bros. Movie is de derde filmadaptatie van de Mario videogamefranchise. In 1986 kwam de Japanse anime film Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach uit. Daarnaast kwam in 1993 een liveaction film getiteld Super Mario Bros. uit.

The Super Mario Bros. Movie is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (wat ook zijn speelfilmdebuut is). Het scenario is geschreven door Matthew Fogel. De originele stemmencast van de film bestaat uit onder andere Chris PrattAnya Taylor-JoyCharlie DayJack BlackKeegan-Michael KeySeth RogenFred ArmisenSebastian ManiscalcoCharles Martinet en Kevin Michael RichardsonThe Super Mario Bros. Movie staat gepland om uit te komen in de Verenigde Staten van Amerika en Nederland op 5 april 2023. In Japan zal de film uitkomen op 28 april 2023.

Het verhaal van The Super Mario Bros. Movie vertelt het verhaal van loodgieters Mario en Luigi. Wanneer de twee broers een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen ze via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. In deze magische nieuwe wereld worden de broers van elkaar gescheiden. Mario begint daarom aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Hierbij krijgt Mario hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en Prinses Peach, de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk.

Bekijk hier de officiële trailer van The Super Mario Bros. Movie (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Super Mario Bros. Movie Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de The Super Mario Bros. Movie Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Super Mario Bros. Movie Winactie
Bron: Illumination, Nintendo, Nintendo Nederland, filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Universal Pictures Nederland en Illumination Entertainment, bol.com, Day One MPM en Universal Pictures Home Entertainment.

Zo doe je mee aan The Super Mario Bros. Movie Winactie

Deze winactie voor de film The Super Mario Bros. Movie is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.