The Super Mario Bros. Movie Winactie | Gesloten

Illumination en Nintendo hebben voor het eerst hun krachten gebundeld om een nieuwe bioscoopfilm over onze favoriete Italiaanse loodgieter uit te brengen. Met The Super Mario Bros. Movie brengen ze het filmpubliek naar een unieke, kleurrijke en fantastische filmuniversum dat gebaseerd is op Nintendo’s wereldberoemde Mario-games. Op 5 april 2023 wordt deze uitbundige film vol actie en humor uitgebracht in de Nederlandse bioscopen.

Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met The Super Mario Bros. Movie Winactie mag ik twee prijzenpakketten weggeven van de film The Super Mario Bros. Movie. Beide prijzenpakketten bevatten twee bioscoop vrijkaarten en twee crossbody bags. Een van deze twee prijspakketten bevat echter ook nog een extra prijs.

De extra prijs is de hoofdprijs van deze winactie en zal door één van de twee winnaars ook gewonnen worden. De hoofdprijs van deze winactie is een kussen waarop Toad van The Super Mario Bros. Movie afgebeeld staat. Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The Super Mario Bros. Movie (2023)

The Super Mario Bros. Movie is een opkomende computer geanimeerde avontuurlijke actiekomedie film dat gebaseerd is op de Nintendo videogamefranchise rondom het personage Mario. De film wordt geproduceerd door IlluminationUniversal Pictures brengt de film uit en financiert de film samen met NintendoThe Super Mario Bros. Movie is de derde filmadaptatie van de Mario videogamefranchise. In 1986 kwam de Japanse anime film Super Mario Bros.: The Great Mission to Rescue Princess Peach uit. Daarnaast kwam in 1993 een liveaction film getiteld Super Mario Bros. uit.

The Super Mario Bros. Movie is geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (wat ook zijn speelfilmdebuut is). Het scenario is geschreven door Matthew Fogel. De originele stemmencast van de film bestaat uit onder andere Chris PrattAnya Taylor-JoyCharlie DayJack BlackKeegan-Michael KeySeth RogenFred ArmisenSebastian ManiscalcoCharles Martinet en Kevin Michael RichardsonThe Super Mario Bros. Movie staat gepland om uit te komen in de Verenigde Staten van Amerika en Nederland op 5 april 2023. In Japan zal de film uitkomen op 28 april 2023.

Het verhaal van The Super Mario Bros. Movie vertelt het verhaal van loodgieters Mario en Luigi. Wanneer de twee broers een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen ze via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. In deze magische nieuwe wereld worden de broers van elkaar gescheiden. Mario begint daarom aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Hierbij krijgt Mario hulp van Toad, een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en Prinses Peach, de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk.

Bekijk hier de officiële trailer van The Super Mario Bros. Movie (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Super Mario Bros. Movie Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de The Super Mario Bros. Movie Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Super Mario Bros. Movie Winactie
Bron: Illumination, Nintendo, Nintendo Nederland, filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures, Universal Pictures Nederland en Illumination Entertainment.

Zo doe je mee aan The Super Mario Bros. Movie Winactie

Je kunt je voor The Super Mario Bros. Movie Winactie aanmelden tot en met 7 april 2023. Om je aan te melden voor The Super Mario Bros. Movie Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Super Mario Bros. Movie Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.