The War with Grandpa Winactie | Gesloten

The War with Grandpa Winactie 2020

The War with Grandpa is vanaf 24 februari 2021 te koop op Blu-ray en Dvd. In samenwerking met WW Entertainment mag ik een winactie houden waarbij ik 1 blu-ray exemplaar mag weggeven. Wil jij weten hoe jij kans maakt op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder. Mijn dank aan WW Entertainment en Entertainment One voor de samenwerking.

Over The War with Grandpa

The War with Grandpa is een Amerikaanse familie-komedie film. De film kwam uit in 2020 en is geregisseerd door Tim Hill. Tim Hill was voor mij een nogal onbekende naam, maar het blijkt dat hij aan grote komedie films heeft meegewerkt. Zo is hij de regisseur van mijn favoriete Muppets-film; Muppets from Space. Ook heeft hij de nieuwste Spongebob-film geregisseerd en werkte hij als scenarioschrijver mee aan de allereerste Spongebob-film uit 2004. De scenario van The War with Grandpa is geschreven door Tom J. Astle en Matt Ember. Het verhaal van de film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Robert Kimmel Smith.

Stukje uit mijn Recensie

De grappen werken vaak. Zo heb ik meerdere keren hardop gelachen om de grappige scènes. Trouwe lezers van SebKijk weten dat dit mij niet vaak overkomt, dus dat zegt al genoeg. Daarnaast voelde ik me veel meer verbonden met de personages en het verhaal. Dit komt doordat de filmmakers echt de tijd nemen om een connectie op te bouwen tussen de kijkers en de personages van de film. The War with Grandpa is een sterk aan te raden film als je vooral even komische afleiding zoekt. Er is genoeg humor, drama en sterk acteerwerk om van te genieten. Echter moet je geen meesterwerk verwachten, want de film is zeker niet origineel en heeft een nogal gewoontjes verhaal.

Lees mijn volledige recensie door op hier te klikken.

The War with Grandpa Winactie 2020
Bron: WW Entertainment, Filmdepot & Entertainment One.

Informatie The War with Grandpa Winactie

  1. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk. Er kan altijd een mail gestuurd worden naar het volgende mail-adres: contact@sebkijk.nl.
  2. De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  3. Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  4. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  5. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  6. Je moet je correcte adres-gegevens invullen, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  7. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen Winactie

Als je mee wilt doen aan The War with Grandpa winactie, dan moet je twee stappen ondernemen. 

  1. Volg SebKijk op Instagram of op Facebook. Klik hier voor Instagram en hier voor Facebook.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze winactie. 

Belangrijk om te weten! Je kunt je aanmelden voor deze winactie tot 26 februari 2021 00:01. Ik zal op 26 februari of 27 februari 2021 contact opnemen met de winnaar.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Directors' Collection Foto

Cinéart lanceert Directors’ Collection

Op 30 april 2021 lanceerde Cinéart een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Cinéart’s toonaangevende regisseurs. Op die dag werd op de website van Cinéart de Directors’ Collection gelanceerd. De Directors’ Collection is de plek voor liefhebbers van auteurscinema. Het maakt niet uit of je al jaren een liefhebber bent of geïntrigeerd bent om te beginnen. Bij deze collectie kun je je laten inspireren door de uitgebreide interviews, biografieën, soundtracks, masterclasses en podcasts over de invloedrijke filmmakers van onze tijd. Daarnaast kun je uiteraard de geselecteerde films van deze meesters uit de Cinéart-catalogus kijken.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Blu-ray

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie 2020

The Undoing Miniserie (2020) – Recensie

The Undoing is een Amerikaanse psychologische thriller miniserie. De miniserie is zesdelig en het scenario is geschreven door David E. Kelley. Het verhaal is een verfilming van de roman You Should Have Known dat geschreven is door schrijfster Jean Hanff Korelitz. De miniserie is geregisseerd door Susanne Bier en de hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en Noah Jupe. De miniserie werd veelbesproken toen het oorspronkelijk uitkwam. De zesdelige miniserie ontving veel positieve reacties. Echter ben ik het zelf (grotendeels) niet eens met de lof die de miniserie ontvang. Lees in mijn recensie wat ik vind van de miniserie The Undoing.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.