The Way to Paradise Winactie | Gesloten

Op 10 maart 2023 bracht Dutch FilmWorks de Nederlandse dramafilm The Way to Paradise uit op DVD. Om deze release te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film. Met The Way to Paradise Winactie mag ik eenmaal een DVD weggeven van de film The Way to Paradise. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over The Way to Paradise (2021)

The Way to Paradise is een Nederlandse dramafilm uit 2021. De film is geregisseerd door Wahid Sanouji. De cast van de film bestaat uit onder andere Aziz Akazim, Mamoen Elyounoussi, Chems Eddine Amar, Titia Hoogendoorn en Hakim Traidia. Het verhaal van The Way to Paradise gaat over Najib. Hij heeft zijn leven goed op de rit. Zo is hij bezig met zijn masterstudie en heeft hij een fijne relatie met zijn vriendin. Zijn leven komt op zijn kop te staan wanneer zijn oudere broer plotseling wordt gearresteerd.

Nu moet Najib gedwongen stoppen met zijn studie om geld te verdienen om zo voor zijn familie te zorgen. In zijn pogingen om geld te verdienen loopt Najib keer op keer tegen dichte deuren en vooroordelen aan. Langzamerhand ziet hij zijn leven instorten. Op de rand van wanhoop, wordt hij benaderd door Brahim die hem hulp aanbiedt, maar ook misbruik maakt van Najibs kwetsbaarheid…

Bekijk hier de officiële trailer van The Way to Paradise (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The Way to Paradise Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The Way to Paradise Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The Way to Paradise Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW).

Zo doe je mee aan The Way to Paradise Winactie

Je kunt je voor The Way to Paradise Winactie aanmelden tot en met 8 april 2023. Om je aan te melden voor The Way to Paradise Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan The Way to Paradise Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.