The White Lotus Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Op 21 september 2022 brachten Warner Home Video en Day One MPM het prijswinnende eerste seizoen van The White Lotus uit op DVD. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een winactie houden voor dit eerste seizoen van The White Lotus. Met The White Lotus Seizoen 1 Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van het eerste seizoen van The White Lotus. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van de winactie exemplaren en de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The White Lotus Seizoen 1

The White Lotus is een Amerikaanse tragikomedie anthologie televisieserie. De televisieserie is gemaakt is door Mike White voor HBO. The White Lotus was oorspronkelijk bedoeld om een miniserie – bestaande uit zes afleveringen – te worden. Door de lovende kritische recensies en enthousiaste reacties van alledaagse seriekijkers, werd de serie door HBO verlengd als een anthologie serie. Een anthologie serie is (onder andere) een televisieserie waarvan elke aflevering of elk seizoen een zelfstandig verhaal bevat, met doorgaans per aflevering een andere omgeving, verhaallijn en personages.

Het tweede seizoen van The White Lotus zal in première gaan op 30 oktober 2022. Het eerste seizoen van The White Lotus ging in première op 11 juli 2021. Het eerste seizoen ontving de meeste nominaties voor een serie tijdens de 74ste Primetime Emmy Awards. Uiteindelijk won het eerste seizoen tien prijzen. The White Lotus seizoen 1 laat de spanningen zien die ontstaan tussen het hotelpersoneel en rijke, bevoorrechte vakantiegangers. Dit eerste seizoen onthult geleidelijk het ware gezicht dat schuilgaat achter de schijn van deze perfecte reizigers, het vrolijke hotelpersoneel en het sprookjesachtige oord zelf. Het eerste seizoen van The White Lotus is sinds 21 september 2022 te koop op DVD.

De cast van The White Lotus seizoen 1 bestaat uit onder andere Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O’Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney, Steve Zahn, en Molly Shannon. Het eerste seizoen is geschreven en geregisseerd door Mike White.

Bekijk hier de officiële trailer van The White Lotus Seizoen 1.

Voorwaarden The White Lotus Seizoen 1 Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

The White Lotus Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO, Rip Cord Productions en HBO Max.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

The White Lotus Seizoen 1 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO, Rip Cord Productions en HBO Max.

Zo doe je mee aan The White Lotus Seizoen 1 Winactie

Je kunt je aanmelden voor The White Lotus Seizoen 1 Winactie tot en met 20 oktober 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 6 november 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.