The White Lotus Seizoen 2 Winactie | Gesloten

Warner Home Video en Day One MPM brachten op 23 augustus dan eindelijk het tweede seizoen van The White Lotus uit op DVD. Om de release van The White Lotus Seizoen 2 te vieren, mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met The White Lotus Seizoen 2 Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van het tweede seizoen van The White Lotus. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over The White Lotus Seizoen 2

The White Lotus is een Amerikaanse tragikomedie anthologie televisieserie. De televisieserie is gemaakt door Mike White voor HBOThe White Lotus was oorspronkelijk bedoeld om een miniserie – bestaande uit zes afleveringen – te worden. Door de lovende kritische recensies en enthousiaste reacties van alledaagse seriekijkers, werd de serie door HBO verlengd als een anthologie serie. Een anthologie serie is (onder andere) een televisieserie waarvan elke aflevering of elk seizoen een zelfstandig verhaal bevat, met doorgaans per aflevering een andere omgeving, verhaallijn en personages.

Het tweede seizoen van The White Lotus ging in première op 30 oktober 2022, terwijl het eerste seizoen van The White Lotus zijn première beleefde op 11 juli 2021. Het eerste seizoen ontving de meeste nominaties voor een serie tijdens de 74ste Primetime Emmy Awards. Uiteindelijk won het eerste seizoen tien prijzen. Het tweede seizoen heeft ook nominaties voor 23 Primetime Emmy Awards ontvangen. Het tweede seizoen van The White Lotus neemt de seriekijkers mee naar de betoverende Siciliaanse kunst. Hier schittert een nieuwe ensemble cast van spectaculaire acteurs en actrices.

De cast bestaat uit onder andere Jennifer Coolidge, F. Murray Abraham, Aubrey Plaza, Michael Imperioli, Adam DiMarco, Meghann Fahy, Beatrice Grannò, Jon Gries, Tom Hollander, Sabrina Impacciatore, Theo James, Haley Lu Richardson, Will Harpe, Simona Tabasco en Leo Woodall. Het tweede seizoen van The White Lotus volgt dit keer de avonturen en worstelingen van een groep vakantiegangers die een week doorbrengen in een nieuw resort op Sicilië. Elke dag komt er een donkerdere kant naar voren van de op het eerste oog perfecte gasten en werknemers.

Bekijk hier de officiële trailer van The White Lotus Seizoen 2. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van The White Lotus Seizoen 2 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van The White Lotus Seizoen 2 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

The White Lotus Seizoen 2 Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Rip Cord Productions, Home Box Office (HBO), HBO Max en HBO Max Nederland.

Zo doe je mee aan The White Lotus Seizoen 2 Winactie

Deze winactie voor het tweede seizoen van The White Lotus is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.