Thelma Winactie | Bioscoop Vrijkaarten

Op 18 juli brengt Universal Pictures International (UPI) de actiekomediefilm Thelma uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Thelma te vieren, mag ik samen met Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment een winactie opzetten voor de film. Met de Thelma Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Thelma. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures International (UPI) en Triple P Entertainment voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Thelma (2024)

Thelma is een ontroerende actiekomediefilm uit 2024. De film is geregisseerd door Josh Margolin. Thelma is zijn speelfilm regiedebuut. De regisseur schreef ook het scenario van de film. De hoofdrol in Thelma wordt gespeeld door de voor een Oscar-genomineerde filmveteraan June Squibb. Daarnaast is dit de film waarin acteur Richard Roundtree zijn laatste rol speelt. De rest van de cast bestaat uit (o.a.) Fred Hechinger, Parker Posey, Clark Gregg en Malcolm McDowell. De film heeft een speeltijd van 98 minuten.

De film beleefde zijn wereldpremière op 18 januari 2024 bij het Sundance Film Festival. De film werd in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 21 juni 2024. Squibb, die veel van haar stunts in de film zelf deed, speelt Thelma Post. Ze is een pittige 93-jarige oma die via de telefoon wordt opgelicht door iemand die zich voordoet als haar kleinzoon. Ze begint aan een gevaarlijke speurtocht door Los Angeles, vergezeld door een bejaarde vriend en zijn scootmobiel, om terug te krijgen wat haar is afgetroggeld.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Thelma (2024). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Thelma Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Thelma Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Thelma Winactie
Bron: Universal Pictures International (UPI), Triple P Entertainment, Filmdepot.nl, Bandwagon, Invention Studios en Zurich Avenue.

Zo doe je mee aan de Thelma Winactie

Voor de Thelma Winactie kun je je aanmelden tot en met 18 juli 2024. Om deel te nemen aan de Thelma Winactie moet je het aanmeldformulier invullen en bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Nadat deze winactie is afgelopen worden de gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten worden ingevuld, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.