Bekijk hier de Thor: Love and Thunder teaser trailer

Het wachten is eindelijk tot een einde gekomen, want de Thor: Love and Thunder teaser trailer staat eindelijk online. In dit artikel kun je de trailer bekijken en lezen waar de film over zal gaan. Thor: Love and Thunder zal het verhaal vervolgen van Thor Odinson na de evenementen van Avengers: Endgame. De teaser trailer belooft dat regisseur Taika Waititi opnieuw een hilarische, maar diepzinnige Thor film zal leveren. Waar wacht je nog op, assemble (of verzamel) al je hype en bekijk in dit artikel de Thor: Love and Thunder teaser trailer.

Synopsis Thor: Love and Thunder (2022)

In Thor: Love and Thunder gaat Thor op een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher. Het doel van deze gevaarlijke schavuit is om de goden uit te roeien. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie, Korg en ex-vriendin Jane Foster, die op een onverklaarbare manier de magische hamer Mjolnir hanteert zoals de Machtige Thor dat ook kan. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch en gevaarlijk avontuur de God Butcher te stoppen voordat het te laat is. Bekijk hieronder de Thor: Love and Thunder teaser trailer.

De officiële Thor: Love and Thunder teaser trailer is hierboven te bekijken. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Over Thor: Love and Thunder (2022)

Thor: Love and Thunder wordt geregisseerd door Taika Waititi. De filmmaker regisseerde eerder ook het derde deel dat bekend staat als Thor: Ragnarok. De rol van Thor wordt opnieuw gespeeld door Chris Hemsworth. Ook keert actrice Natalie Portman terug als Jane, die nu ook de machtige (en herstelde) Mjolnir kan hanteren.

Ook Tessa Thompson en Taika Waititi keren respectievelijk terug als Valkyrie en Korg. Voor het eerst in een lange tijd krijgen we ook Jaime Alexander weer als Sif te zien in een MCU-film. Het is verder ook bevestigd dat enkele Guardians of the Galaxy-leden zullen terugkeren voor dit vierde deel van de Thor filmreeks.

Dit is niet gek, want voor het laatst zagen we de Guardians of the Galaxy samen op pad gaan met Thor. Dit was te zien aan het einde van de film Avengers: Endgame. De bevestigde Guardians of the Galaxy-leden die terugkeren zijn Chris Pratt als Peter Quill, Karen Gillan als Nebula, Dave Bautista als Drax, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper als Rocket en Vin Diesel als Groot. Of we dan eindelijk Sean Gunn’s Kraglin als onderdeel van de Guardians zullen zien, is dus nog onduidelijk.

Jeff Goldblum keert ook terug als de Grandmaster en Matt Damon, Sam Neill en Luke Hemsworth zullen cameorollen krijgen. Verder bestaat de cast nog uit Melissa McCarthy, Russell Crowe en Christian Bale. Bale zal de schurk van de film spelen.

Thor: Love and Thunder teaser trailer
Bron: Marvel Studios, Walt Disney Pictures, Marvel Comics, Walt Disney Studios Motion Pictures, Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.