Thor: Love and Thunder Winactie | Gesloten

In Marvel Studios’ Thor: Love and Thunder werkt de God of Thunder (Chris Hemsworth) samen met King Valkery (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en zijn ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die Mighty Thor blijkt te zijn. Ze gaan de strijd aan met de galactische moordenaar Gorr the God Butcher (Christian Bale).

Ik mag samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een Thor: Love and Thunder Winactie houden. Met de Thor: Love and Thunder Winactie maken twee gelukkige winnaars kans op 2 gratis bioscoopkaarten en een prijzenpakket. Dit prijzenpakket bestaat uit 3D Sleutelhangers, Geweven Patches, een Baseball Cap, een Draagtas met een Cape, een Notitieboekje en 2 Vrijkaarten. Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor deze samenwerking.

Over Thor: Love and Thunder (2022)

Thor: Love and Thunder wordt geregisseerd door Taika Waititi. De filmmaker regisseerde eerder ook het derde deel dat bekend staat als Thor: Ragnarok. De rol van Thor wordt opnieuw gespeeld door Chris Hemsworth. Ook keert actrice Natalie Portman terug als Jane, die nu ook de machtige (en herstelde) Mjolnir kan hanteren.

Ook Tessa Thompson en Taika Waititi keren respectievelijk terug als Valkyrie en Korg. Voor het eerst in een lange tijd krijgen we ook Jaime Alexander weer als Sif te zien in een MCU-film. Het is verder ook bevestigd dat enkele Guardians of the Galaxy-leden zullen terugkeren voor dit vierde deel van de Thor filmreeks.

Dit is niet gek, want voor het laatst zagen we de Guardians of the Galaxy samen op pad gaan met Thor. Dit was te zien aan het einde van de film Avengers: Endgame. De bevestigde Guardians of the Galaxy-leden die terugkeren zijn Chris Pratt als Peter Quill, Karen Gillan als Nebula, Dave Bautista als Drax, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper als Rocket en Vin Diesel als Groot. Of we dan eindelijk Sean Gunns Kraglin als onderdeel van de Guardians zullen zien, is dus nog onduidelijk.

Jeff Goldblum keert ook terug als de Grandmaster en Matt DamonSam Neill en Luke Hemsworth zullen cameorollen krijgen. Verder bestaat de cast nog uit Melissa McCarthyRussell Crowe en Christian BaleBale zal de schurk van de film spelen.

Bekijk hier de trailer voor Thor: Love and Thunder (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Thor: Love and Thunder Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Thor: Love and Thunder Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Filmdepot.nl, Marvel Studios, Fox Studios Australia, Walt Disney Pictures, en Walt Disney Studios Motion Pictures International.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

  • Thor: Love and Thunder Winactie
  • Thor: Love and Thunder Winactie
  • Thor: Love and Thunder Winactie
  • Thor: Love and Thunder Winactie
  • Thor: Love and Thunder Winactie

Zo doe je mee aan de Thor: Love and Thunder Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Thor: Love and Thunder Winactie tot 14 juli 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 14 juli 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.